Pe bulevardul Iuliu Maniu se împart fructe gratis!

De: Gabriela Voicu / 12.09.2012, 11:00
Pe bulevardul Iuliu Maniu se împart fructe gratis!
Deși nutriționiștii ne sfătuiesc să mâncăm fructe și legume de cinci ori pe zi, în România de azi nu mulți urmează acest sfat. Pe 17, 20 și 21 septembrie vei avea ocazia să te energizezi pentru sezonul rece!

Un studiu recent realizat de GFK România a adus din nou în prim plan obiceiurile nesănătoase de alimentație ale românilor.

Cu toate că nutriționiștii ne sfătuiesc să mâncăm fructe și legume de 5 ori pe zi, în România de azi sunt destul de puține persoane care urmează acest sfat.

Fructele și legumele sunt bogate în carotenoide, care protejează celulele organismului de impactul poluării și razelor ultraviolete, prevenind bolile legate de îmbătrânire, inclusiv cele de inimă și cancerul.

Energizează-te pentru un nou sezon!

De asemenea, fructele și legumele sunt alimentele cu cea mai mare densitate de nutrienți pe care o poți consuma și conțin vitaminele antioxidante A, C și E.

Pentru o stare de sănătate optimă, ar trebui să consumați 400 g de legume și fructe pe zi.

Pentru a încuraja și susține consumul de alimente sănătoase, Parcul Comercial Militari va derula o campanie numită „Energizează-te pentru un nou sezon!”, în cadrul căreia, în zilele de 17, 20 și 21 septembrie, trecătorii care se vor afla pe Bd. Iuliu Maniu (între Păcii și Lujerului), în intervalul orar 12.00 – 17.00, vor primi gratuit câte un fruct de sezon: mere, pere, gutui sau nectarine.