Pe cine a ales burlacul Emilian Ciocănel

De: Alexandra Necsoiu / 09.11.2018, 17:02
Pe cine a ales burlacul Emilian Ciocănel
Cea de-a treia serie a reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, prezentat de Mirela Vaida şi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, a fost una presărată cu foarte multe provocări, dar şi cu foarte multe surprize.

Concurentele, împreună cu partenerii lor, dar şi fata singură şi burlacul au ajuns, astăzi, la finalul celor două săptămâni petrecute în casa “Totul pentru dragoste”.“A fost o experienţă cu adevărat de neuitat. Pentru asta le mulţumesc celor care mi-au fost colege în casă, în tot acest timp. Şi nu în ultimul rând, mulţumesc echipei”, a mărturisit Andra, cea care reuşise aparent să se apropie cel mai mult de burlac.

Deşi Emilian a recunoscut că Andra şi-a jucat foarte bine rolul, el a surprins pe toată lumea cu alegerea sa. “A fost un joc deloc uşor, a fost o presiune foarte mare, dar până la urmă totul a fost o experienţă importantă. Ştiu care este miza acestui show şi eu am ales raţional. A fost o decizie foarte grea, toate fetele au jucat foarte bine. Cred că fata singură este Livia. Şi sunt foarte sigur pe mine”, a declarat burlacul Emilian Ciocănel.

Aşadar, premiul de 5000 de euro pus în joc în cadrul reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu” a fost câştigat de burlacul Emilian Ciocănel, pentru că el a reuşit să-şi dea seama care dintre cele patru pretendente nu are iubit, urmând ca el şi Livia să împartă banii.
Începând de luni, alţi concurenţi şi un alt burlac vor încerca să câştige cei 5000 de euro. Prin ce provocări vor fi aceştia nevoiţi să treacă şi ce surprize le rezervă prezenţa în casa ”Totul pentru dragoste”, telespectatorii vor afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.