Pe cine a ales burlacul Ştefan Hamza: „Este singura care nu a călcat deloc strâmb” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 12.10.2018, 17:01
Pe cine a ales burlacul Ştefan Hamza:
Primele două săptămâni din noul sezon al reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, au fost unele presărate cu foarte multe provocări, dar şi cu foarte multe surprize.

Astăzi, la finalul celor 14 zile petrecute în casa ”Totul pentru dragoste”, după ce s-au pus la cale zeci de strategii, iar fiecare dintre cele patru pretendente a făcut totul pentru a-l cuceri pe burlac şi pentru a-l convinge că ea este singură, Ştefan Hamza a făcut alegerea ce a surprins pe absolut toată lumea.

”Fata pe care eu o aleg şi cea despre care eu cred că este singură este Carmen. Ea este singura care nu a călcat deloc strâmb, singura care ori de câte ori a fost atacată de celelalte fete a avut argumente. Dacă eu am greşit şi ea chiar are un iubit înseamnă că este cea mai bună actriţă din lume”, a fost declaraţia burlacului.

Surpriza a fost una de proporţii pentru că din imaginile surprinse în cele două săptămâni în casa ”Totul pentru dragoste” părea că Ştefan s-a îndrăgostit de Vlada Bernevec, cea care a şi fost desemnată cea mai frumoasă femeie din Republica Moldova. Burlacul nu şi-a negat atracţia faţă de ea, însă susţine că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a judeca lucrurile dincolo de aparenţe.

”M-am folosit de o tehnică pe care am învăţat-o în călătoriile mele în India. Este o metodă de meditaţie despre care se spune că te ajută ”să vezi dincolo de ceea ce se vede””, a dezvăluit Ştefan Hamza.

”Am mari emoţii, cu toţii eram convinşi că o vei alege pe Vlada. Nimeni nu se aştepta să o alegi pe Carmen. Tu ai petrecut foarte mult timp cu Vlada şi foarte puţin cu Carmen, este o reală surpriză”, a declarat Mirela Vaida.

Aşadar, după primele două săptămâni, premiul de 5000 de euro pus în joc în cadrul reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu” a fost câştigat de burlacul Ştefan Hamza pentru că el a reuşit să-şi dea seama care dintre cele patru pretendente nu are iubit, urmând ca el şi Carmen să împartă banii.

Începând de luni, alţi concurenţi şi un alt burlac vor încerca să câştige cei 5000 de euro. Prin ce provocări vor fi aceştia nevoiţi să treacă şi ce surprize le rezervă prezenţa în casa ”Totul pentru dragoste”, telespectatorii vor afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00.