Pe el l-a îmbrăţişat David Bisbal! După aceea a ajuns la “Vocea României”!

De: Nicoleta Nicolae / 23.05.2015, 11:00
Pe el l-a îmbrăţişat David Bisbal! După aceea a ajuns la “Vocea României”!
A fost pe placul Loredanei şi al lui Smiley în ultimul sezon de la “Vocea României”, a lansat apoi o piesă de dragoste “Navego El Tiempo”, dar înainte de asta, l-a dat pe spate pe David Bisbal. Este vorba despre Lucian Colareza, pe care Loredana l-a numit latino lover-ul perfect.

Artistul este fan David Bisbal si a avut ocazia sa-l intalneasca, acum cativa ani, cand acesta a venit sa sustina un concert la Bucuresti. Mai mult decat atat, Colareza i-a si cantat Acapella lui Bisbal piesa “Mi princesa”, primind, la sfarsit, o imbratisare  din partea celebrului interpret spaniol, care i-a spus, la final, ca il apreciaza.

“Wow…a fost un super moment!!! Nici nu ma asteptam !! In urma cu 3 ani , cand David a concertat la Sala Palatului in Bucuresti, directoarea fan clubului David Bisbal Romania, mi-a facut cea mai frumoasa surpriza.Stiind ca sunt cel mai mare fan al lui si poate singurul care ii canta melodiile la noi in tara, aceasta doamna minunata a facut tot posibilul ca eu sa intru la el in culise. Toata lumea era pregatita, toti aveau cate un cadou iar eu nu aveam nimic. Si mi-a venit o idee, i-am spus plin de emotii: „David, yo tengo un regalo musical para ti” adica „David , am un cadou muzical pentru tine”. I-am cantat chiar o melodie din repertoriul lui si m-a imbratisat si m-a felicitat, ceea ce pentru mine a insemnat foarte mult. Sper ca intr-o zi sa reusesc sa cant alaturi de el pe scena si voi face tot posibilul sa se intample acest lucru”, si-a amintit emotionat Lucian Colareza.