Pe fondul epuizării, Nadya Suleman „Octomama” s-a internat la reabilitare

Apropo.ro / 31.10.2012, 16:00
Nadya Suleman "Octomama", mama singură a 14 copii, s-a internat, de bunăvoie, într-o clinică pentru a urma un tratament împotriva stresului, anxietății și epuizării.

Mama singură a 14 copii, Nadya Suleman și-a dorit o carieră de succes, pentru a-și putea întreține copiii. Din nefericire pentru ea, toate încercările au fost aproape zadarnice. Goana după bani pentru a cumpăra o casă, pentru odraslele sale, a adus-o în pragul epuizării.

Octomama, 37 de ani, a realizat că are nevoie de o pauză sub forma unui tratament la o clinică de specialitate din California. Astfel, pentru 28 de zile Octomama va primi îngrijiri corespunzătoare antri-stres, anti-anxietate și anti-epuizare.

Nadya Suleman

Doamna Suleman a urmat un tratament cu Xanax, prescris de doctorul ei pentru anxietate, dar a simțit că are nevoie de un altfel de tratament pentru recuperare„, declară Gina Rodriguez, managerul Nadyei.

Cât timp Nadya va sta internată, copii săi – cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, vor fi în grija unei echipe formate din trei bone, doi prieteni apropiați, un șofer pentru a-i duce pe micuți la școală și înapoi, dar și un om de pază care să ofere securitate non-stop, în fața casei lor.

Suleman a devenit o senzație media în 2009, după ce a devenit mama a opt copii concepuți prin fertilizare in vitro.

În luna aprilie, Suleman a cerut ajutorul tuturor pentru a-i dona bani, ea fiind în pericol să fie executată silit de către bancă. A fost ofertată de regizori din industria filmelor porno cu 1 milion de dolari.

A acceptat, însă, oferta celor de la Closer – 100.000 de dolari pentru un pictorial nud.

Nadya Suleman

Calvarul a continuat, Suleman fiind investigată de serviciile sociale că și-ar abuza și neglija copiii. A primit amenințări cu moartea din partea celor care o criticau aspru.

Deși a trecut și trece prin momente grele, Octomama nu s-a gândit nicio clipă să-și abandoneze micuții.