Pe Hugh Hefner l-au lasat bateriile

De: Manuela Stoicescu / 08.01.2008, 14:04
Pe Hugh Hefner l-au lasat bateriile
Una dintre iubitele magnatului a declarat ca trebuie sa se satisfaca singura dupa o partida de amor cu proprietarul revistei Playboy.

Fondatorul revistei Playboy, aflat la venerabila varsta de 81 de ani, a promis sa se mentina activ din punct de vedere sexual inca 20 de ani de-acum incolo.

"Am trei prietene, un show TV si cea mai populara revista pentru barbati din lume. Voi continua sa fac sex pana la 100 de ani", a declarat el. Desi momentan isi imparte patul cu Holly Madison, Kendra Wilkinson si Bridget Marquardt, Hefner a dezvaluit faptul ca are de gand sa se dedice unei relatii monogame, alaturi de Holly. "Daca Bridget si Kendra stiu acest lucru? Bineinteles, ele sunt aici din alte motive", a adaugat proprietarul Playboy Mansion.

In ciuda reputatiei pe care incearca s-o mentina, se pare ca pe Hef nu-l mai tin puterile la fel ca altadata. Kendra Wilkinson a declarat recent ca Hugh nu o mai satisface din punct de vedere sexual si ca odata terminata partida de amor, trebuie sa recurga la diverse jucarii si vibratoare pentru a se simti "implinita".