Pe Mircea Diaconu îl ştii bine. Uite-o pe soţia lui! Poveste de dragoste ca-n filme

De: Cătălina Matei / 24.11.2016, 13:59
Pe Mircea Diaconu îl ştii bine. Uite-o pe soţia lui! Poveste de dragoste ca-n filme
Actriţa Diana Lupescu a fost una din răsfăţatele regizorilor şi producătorilor de filme, dar şi celor din TV.

Acum, actriţa apare tot mai rar la TV, s-a retras de pe scenă, în spatele ei, fiind regizor de teatru. În plus, nu este adepta ieşirilor în public, mai ales după ce mulţi au afirmat că realizările ei, din ultima perioadă, i se datorează soţului, Mircea Diaconu.

Drama neştiută a lui Mircea Diaconu! Actorul şi-a măritat fata cu un fotbalist, dar…

Cum arată acum Diana Lupescu, una dintre cele mai frumoase actriţe din România!

O căsnicie de 36 de ani

Diana Lupescu şi actorul Mircea Diaconu s-au căsătorit în 1980. Atunci ea era actriţă la Bacău. În toamna acelui an, Mircea Diaconu s-a întâlnit pe stradă, în Bucureşti, cu o colegă a Dianei şi i-a cerut numărul ei de telefon. A sunat-o şi i-a spus că va avea drum în Moldova şi a întrebat-o dacă îl primeşte la o cafea. Diana i-a spus că este binevenit şi a doua zi dimineaţă era în Bacău. Au petrecut toată ziua împreună. La un moment dat, brusc, a întrebat-o ce i-ar răspunde dacă i-ar cere mâna. A zis că ar răspunde ”da”, apoi au continuat discuţia. Seara, la plecare, a întrebat-o din nou şi a primit acelaşi răspuns afirmativ. Se întâmpla pe 1 octombrie 1980.

La exact o lună de la cererea în căsătorie, cei doi s-au căsătorit într-o comună din judeţul Argeş. Apoi au plecat în luna de miere. Închiriaseră o cabană la Sinaia pentru o săptămână, dar au stat doar o zi şi o noapte. Diana i-a spus: ”Hai acasă că avem treabă”. Şi au plecat. Pe parcursul celor peste 30 de ani de căsnicie, Diana Lupescu şi Mircea Diaconu au avut grijă ca fiecare moment mai liber să-l adauge la luna lor de miere.  Cei doi au împreună doi copii: Ana şi Victor.