Pe Mircea Dinescu îl ştie o ţară întreagă. Cum arată frumoasa lui soţie!

De: Nicoleta Nicolae / 19.04.2016, 14:34


Pe Mircea Dinescu îl ştie o ţară întreagă. Cum arată frumoasa lui soţie!
Mircea Dinescu (65 de ani) este căsătorit cu Maşa (54 de ani), pe care a cunoscut-o acum 35 de ani.

Poet, realizator de televiziune, bucătar pasionat, Mircea Dinescu e cunoscut tuturor, însă despre frumoasa sa soţie, cu 11 ani mai tânără, se ştiu puţine lucruri, deşi cei doi sunt împreună de 35 de ani.

Pe Mircea şi Maşa Dinescu îl leagă o poveste de dragoste ca-n filme. ”Relaţia noastră e foarte specială, poate pentru că venim din lumi extrem de diferite. Maşa provine dintr-o familie de intelectuali de vârf. Tatăl ei este profesor de literatură rusă, specialist în Dostoievski, iar mama, au­toa­re de cărţi despre Eminescu, Puşkin, Ler­mon­tov”, a declarat poetul într-un interviu pentru revista Formula As.

Mircea Dinescu şi-a cunoscut viitoarea soţie când avea 30 de ani, văzuse multe şi era hotărât să se aşeze la casa lui. ”Pe Maşa am cunoscut-o la ei acasă, când eu eram poet glorios. Împlinisem 30 de ani, iar ea abia termina liceul. E o diferenţă de 11 ani între noi. A fost fascinaţie reciprocă: ea, mult mai timidă şi mai cuminte decât mine, o fată graţioasă, care cânta la pian, făcuse balet şi voia să dea la Arhitectură. Eu: un derbedeu, lumpenproletarul trecut bine prin lume, ca un vas scuturat de multe furtuni. Eram obosit şi voiam să trag la o lagună. Am găsit în ea un port liniştit”, a mărturisit Dinescu.