Pe timp de criza se poarta Ferrari

De: Marian Andrei / 11.08.2009, 11:49
Pe timp de criza se poarta Ferrari
Romanii nu renunta nici pe timpul crizei la masinile de lux: in iulie au fost inmatriculate trei Ferrari!

Desi Dacia ramane cea mai cautata masina, in luna fiind inmatriculate 10853 de unitati (4.172 noi si 6.681 reinmatriculate), nici masinile de lux nu sunt chiar de lepadat.

Astfel, in iulie au fost inmatriculate  trei autovehicule Ferrari, noua Lexus, 11 Porsche, 77 Mercedes, 10 Jaguar, un Maserati, un Cadillac, 81 BMW si 10 Dodge, dupa cum rezulta din datele Directiei Regim Permise si Inmatriculari Vehicule.

Dintre cei trei bolizi Ferrari, doi au soferi bucuresteni iar unul din Dolj. Alte doua masini au fost cumparate la mana a doua, una fiind reinmatriculata in Bucuresti si cealalta in Brasov. Tot in Bucuresti a fost inmatriculat si un Cadillac nou cumparat, precum si trei  Maserati, dintre care unul nou si doua second-hand.

DRPCIV a anuntat, recent, ca inmatricularile de masini noi au scazut cu 57,2%, dupa primele sapte luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut. In schimb, inmatricularile de masini rulate au crescut cu 14,4%, la 140.450 unitati.

Iata si cum sunt atrasi potentialii cumparatori de Ferrari! (Nu stim daca oferta este pentru "pachet intreg" sau numai pentru masina):

Reclama la Ferrari de pe tare.ro