„Pe urmele Iepurasului de Paste” – un spectacol interactiv pentru cei mici la Cinema PRO, pe 4 aprilie

De: Carmen Ulian / 20.03.2015, 10:00
"Pe urmele Iepurașului de Paște" este un spectacol interactiv care continuă seria de succes începută în decembrie cu evenimentele pentru copii "Să salvăm Crăciunul". Spectatorii vor putea vedea, în premieră, reprezentația din 4 aprilie, ora 11:00 la Cinema Pro.

Inspiratie, voie buna si multa distractie, acestea sunt ingredientele unei noi premiere marca Goldays Events. 

„Pe urmele Iepurasului de Paste” este un spectacol de teatru interactiv pentru copii care ii poftește pe cei mici in minunata lume a Iepurasului si a prietenilor sai.

Vanatorul padurii fermecate si Mica Zana fluturas cer ajutorul copiilor pentru a-l gasi pe Iepurasul de Paste, care este in mare pericol deoarece s-a ratacit in padurea din Wonderland.

Copiii pornesc in fabuloase aventuri care șterg limita dintre real și fantezie si pasesc pe taramul magic al Palarierului Nebun din Tara Minunilor. Vanatorul si Zana fluturas vor reusi sa treaca de probele Palarierului datorita copiilor, care ii vor ajuta sa desluseasca ghicitori, sa cante si sa danseze, sa coloreze cel mai mare ou de Paste din lume, sa raspunda la intrebarile oglinzii fermecate a Printesei Alba ca Zapada, sa il pacaleasca pe lupul din povestea Capra cu trei Iezi. In cele din urma, Palarierul Nebun, impresionat de copii va dori sa porneasca si el in pe urmele Iepurasului de Paste.

Dar, cand se lasa seara, licuricii fermecati apar in padure si ii indruma pe eroii de poveste pe drumul cel bun si, atfel, ei il gasesc pe Iepurasul de Paste, care bucuros nevoie mare, canta si danseaza alaturi de cei mici. Rila Iepurila are pentru copii o mare surpriza, pentru ca le este recunoscator ca l-au ajutat la greu, a adus din Tara minunilor… oua de Paste fermecate, desenate in cele mai frumoase culori, care zboara prin sala.

„Pe urmele Iepurasului de Paste”, este un spectacol interactiv, plin de magie si culoare, in care copiii vor fi eroi de poveste alaturi de mult indragitele personaje de basm. 

Biletele pot fi achiziționate de pe Eventim.ro

Program:

4 aprilie, ora 11:00, Cinema Pro (Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3, Bucuresti )

„Pe urmele Iepurasului de Paste”

Regie: Tony Dumitrescu

Scenariu: Brîndușa Ionașcu

Vanatorul: Tony Dumitrescu,

Palarierul Nebun: Bogdan Fanariu

Iepurasul de Paste si Lupul: Sebastian Anton Paul

Zana Fluturas: Brîndușa Ionașcu