Pedrazzini acorda atentie Cupei

Apropo.ro / 25.09.2007, 15:03
Pedrazzini acorda atentie Cupei
Massimo Pedrazzini spune ca meciul cu FCM Bacau, din cadrul Cupei Romaniei, este foarte important si ii va acorda atentia cuvenita, informeaza siteul oficial al clubului Steaua. "Cupa Romaniei nu e un obiectiv mai important, fiecare meci e important. Vom trata foarte serios aceasta

Massimo Pedrazzini spune ca meciul cu FCM Bacau, din cadrul Cupei Romaniei, este foarte important si ii va acorda atentia cuvenita, informeaza siteul oficial al clubului Steaua.

„Cupa Romaniei nu e un obiectiv mai important, fiecare meci e important. Vom trata foarte serios aceasta partida. Ne-am pregatit normal, ca pentru fiecare meci. Este un meci important ca toate celelalte, pe care trebuie sa-l castigam. Am discutat cu jucatorii si e normal sa dea totul pe teren. Ma voi intalni cu doctorul echipei pentru a face planul in vederea meciului de la Bacau”, a declarat Pedrazzini.

Antrenorul italian a precizat ca meciul cu FCM Bacau reprezinta o buna ocazie pentru Rica Neaga sa marcheze si de aceea a facut un plan special pentru atacantul stelist.

„Neaga a avut o scadere fizica, dar si una psihica. Cand un atacant nu da gol, nu e o perioada foarte frumoasa pentru el. Am facut un plan specific pentru el si cred ca va juca la Bacau”, a mai spus Pedrazzini.

Mirel Mircea