Pekaric si Miranda, „caini” cu acte in regula

De: Mirel Mircea / 07.02.2008, 12:27
Pekaric si Miranda,
Dinamo i-a transferat ieri pe argentinianul Osvaldo Miranda si pe sarbul Nino Pekaric

Dinamo i-a transferat ieri pe argentinianul Osvaldo Miranda si pe sarbul Nino Pekaric, informeaza siteul oficial al clubului.

Miranda (foto) a semnat un contract pe trei ani si jumatate, in timp ce Pekarici a semnat un contract valabil patru ani.

Cei doi au fost adusi pentru a acoperi plecarile lui Claudiu Niculescu si Stefan Radu.

Argentinianul are 24 de ani si evolueaza ca atacant. El a mai jucat de-a lungul carierei la formatiile Almagro, Racing Club, Independiente, Godoy Cruz si Gimnasia de Jujuy.

Celalalt jucator transferat, Nino Pekaric, are 25 de ani, evolueaza pe postul de fundas central si a mai jucat pana acum la Vojvodina Novi Sad.

Un alt fundas sarb, Marko Zorici, a ajuns de ieri in cantonamentul lui Dinamo, din Antalya, si se antreneaza deja sub comanda lui Cornel Talnar.

"Le transmit suporterilor sa stea linistiti pentru ca Dinamo va fi in continuare o forta in Romania! Am incasat 1.200.000 de euro dupa transferul lui Stefan Radu si am cheltuit deja peste 3.000.000 euro. Pekaric este un nume impresionant, nu uitati de Zoric! Vreau sa fim echipa de care sa se teama toti adversarii din campionatul intern. Sa le fie teama cand au in fata Dinamo!", a declarat Cristi Borcea, dupa anuntul transferului lui Pekaric.

Vezi un gol marcat de Miranda impotriva Bocai Juniors!