Penelope Cruz, vedeta calendarului Campari 2013 (Poze)

De: Gabriela Voicu / 15.11.2012, 17:00
Penelope Cruz arată senzațional în noul Calendar Campari, purtând o serie de ținute roșii sexy, dar elegante.

Calendarul Campari 2013 are ca tematică „superstițiile”, iar protagonista este actrița spaniolă Penelope Cruz, care a fost fotografiată de Kristian Schuller.

Kristian Schuller este fotograf parizian, născut în România, iar Penelope se alătura vedetelor care au ilustrat edițiile anterioare ale calendarului, printre care Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba și Milla Jovovich.

Purtând o varietate de rochii roșii și pantofi de la cele mai renumite case de modă, cum ar fi Monique Lhuillier și Salvadore Feragamo, precum și bijuterii de la Chopard, Penelope sfidează fiecare superstiție și strălucește în pictorial.

Vezi mai multe poze!

Penelope Cruz

„M-am simțit cu adevărat bine în rolul principal al Calendarului Campari 2013, am găsit tema superstițiilor extrem de provocatoare. A fost o plăcere să lucrez cu o echipă atât de talentată și profesionistă, în mod special cu Kristian Schuller, fotograful calendarului, întrucât îi apreciez munca cu adevărat. În calitate de actriță, adesea trebuie să portretizez „inexplicabilul” și această ședință foto nu a diferit. Am creat un personaj, care să portretizeze o atitudine puternică, pozitivă, care să pătrundă esența fiecărei superstiții și să spulbere miturile, promovând siguranța”, a declarat Penelope.

„A avea ocazia să transform aceste stereotipuri generice în imagini puternice, de-a dreptul magice, a fost o bucurie. Anul acesta, intenția noastră a fost să împingem creativitatea un pas înainte și să redăm în continuare carisma și misticismul fiecărei dintre cele 12 superstiții, ceea ce cred ca am și reușit. Să lucrez cu Penelope a fost un vis, ea abandonandu-se total acestei ședinte foto și însuflețind tematica cu atât de multă pasiune și siguranță de sine, evidențiindu-se în fiecare cadru ca punct focal, central al atenției”, a mărturisit și Kristian Schuller.