Penescu il acuza pe Cartu ca a vandut meciul cu FC Vaslui

Apropo.ro / 01.12.2007, 16:51
Penescu il acuza pe Cartu ca a vandut meciul cu FC Vaslui
Cornel Penescu, a declarat ca antrenorul formatiei Dacia Mioveni, Sorin Cartu, a vandut meciul cu FC Vaslui din sezonul 2005/2006

Penescu il acuza pe Cartu ca a vandut meciul cu FC Vaslui

Patronul FC Arges, Cornel Penescu, a declarat ca antrenorul formatiei Dacia Mioveni, Sorin Cartu, a vandut meciul cu FC Vaslui din sezonul 2005/2006, pe cand pregatea echipa pitesteana.

"Am mai spus-o si o spun inca o data: Sorin Cartu a vandut meciul cu Vasluiul. Sa ma dea in judecata daca are curaj. Mi-au spus unii jucatori care au fost atunci in teren. Ilinca si Netoiu mi-au furat doi jucatori, pe Bogdan Stancu si Andrei Neagoe. Ambii au contract cu FC Arges pe 5 ani. Eu nu am nimic cu clubul Dacia, il respect pentru primarul Georgescu si presedintele Tutala, dar nu este bine ca s-au inhaituit cu bagabonti ca Ilinca si Cartu. Ilinca este principalul vinovat pentru ciordeala care a fost la F.C. Arges", spunea Cornel Penescu.

Patronul Argesului i-a mai avertizat pe cei de la Dacia Mioveni: "Le spun sa-mi lase jucatorii in pace; duminica la Meciul de la Mioveni, jucatorul nostru, Daniel Rednic s-a dus la Netoiu cu un dosar in mana. Sa-mi lase jucatorii in pace, pentru ca altfel vor avea mari probleme cu mine", a mai spus Penescu.

Penescu a facut referire la meciul FC Vaslui – FC Arges, scor 3-0, disputat in etapa a XXII-a a Diviziei A, in sezonul 2005/2006.