Pensiile, distribuite in avans de Posta in decembrie

Apropo.ro / 03.12.2007, 15:36
Pensiile, distribuite in avans de Posta in decembrie
Posta Romana va distribui in avans in decembrie pensiile, imediat dupa virarea banilor de catre partenerii de conventii.

Posta Romana va distribui in avans, in decembrie, pensiile de asigurari sociale de stat, cele pentru agricultori si cele militare, precum si celelalte categorii, imediat dupa virarea banilor de catre partenerii de conventii.

Potrivit unui comunicat de luni al Postei, de asemenea, odata cu plata drepturilor banesti, vor fi distribuite taloanele mov, dar si taloanele de calatorie CFR.

Graficul de distribuire a drepturilor sociale este urmatorul: 12-24 decembrie – pensiile, taloanele mov si taloanele CFR vor fi distribuite la domiciliul beneficiarilor; pana pe 27 decembrie – pensiile vor putea fi ridicate de la oficiile postale de catre titularii care nu au fost gasiti la domiciliu de catre factorii postali si care au fost avizati; pana in 5 ianuarie 2008 – la oficiile postale vor fi distribuite taloanele mov si cele CFR beneficiarilor care nu au fost gasiti la domiciliu, dar care au fost avizati.