„Pensionarii” de la Hollywood stau prost cu retragerea

Apropo.ro / 31.01.2008, 11:20
Actorul american Nicolas Cage a declarat ca "s-a saturat" de industria cinematografica si ca nu mai este incantat de meseria de actor.

Actorul american Nicolas Cage, castigator al unui premiu Oscar, a declarat ca "s-a saturat" de industria cinematografica si ca nu mai este incantat de meseria de actor.

"Nu ma intereseaza sa-mi expun chipul sau sa dau declaratii", a declarat starul, citat de celebritywonder.com.

"M-am saturat. (Actoria, n. red.) m-a facut sa fiu retras. Ma roade ceva din ce in ce mai tare pe dinauntru", a declarat Cage.

Afla si celelalte motive ale actorului asupra deciziei sale pe Mediafax.ro

Zmeura de Aur, bat-o vina!

Nicolas Cage se numara, alaturi de Eddie Murphy si Diane Keaton, printre nominalizatii la cea de-a 28-a editie premiilor Zmeura de Aur, acordate celor mai proaste filme sau prestatii actoricesti.

Printre actorii nominalizati la editia de anul acesta a premiilor Zmeura de Aur se numara Adam Sandler, Lindsay Lohan si Eddie Murphy, pentru rolurile din "Va declar sot si… sotie?", "I Know Who Killed Me" si, respectiv, "Norbit".

Premiile Zmeura de Aur vor fi decernate pe 23 februarie, la Magicopolis, Santa Monica.

"Bunicul" Rambo nu stie ce vrea

Silvester Stallone a primit acordul pentru a mai turna inca un film din celebra serie Rambo dupa ce s-a constatat ca ultima reeditare a "povestii" a adus profituri de peste 18 milioane $. Desi are in prezent venerabila varsta de 61 de ani, starul de actiune este gata sa-l joace inca o data pe veteranul suparat.

Sly se hotarase, insa, sa puna capat carierei sale actoricesti, asa cum a si inceput-o, respectiv in plina glorie, alaturi de personajul cel mai drag lui, Rambo.

 

Asa declarase dupa Rambo IV, iar acum urmeaza Rambo V! Si atunci, pe cine sa mai crezi?

Â