Pentax, pe primul loc la satisfacerea clienților DSLR

De: Dragos Tanase / 02.07.2012, 15:00
Pentax, pe primul loc la satisfacerea clienților DSLR
Pentax a reușit să se claseze pe primul loc, peste Nikon și Canon, într-un top al satisfacției generale a utilizatorilor aparatelor foto DSLR (Digital Single Lens Reflex), realizat de J.D. Power and Associates.

Raportul 2012 DSLR Online Buyer Report a fost publicat acum câteva zile și Pentax a ieșit pe primul loc cu un scor de 899 de puncte din 1.000, în timp ce omologii săi Nikon și Canon au fost foarte aproape cu 891 și respectiv 888 de puncte.

Studiul a luat în calcul cinci mari factori esențiali în segmentul fotografiei profesionale: calitatea imaginii, durabilitate și fiabilitate, varietate de caracteristici, ușurința de operare și viteza declanșatorului.

Acest studiul a fost aplicat asupra rețelei sociale PowerReviews, iar Pentax a ieșit pe primul loc la toate categoriile, mai puțin calitatea imaginii, unde Canon a ieșit învingător.

J.D. Power and Associates este o companie americană de marketing, care oferă servicii informațioale ce operează în sectoare cheie precum cercetare de piață, prognoză, îmbunătățirea performanței, satisfacere a clienților și Web Intelligence.

Raportul complet al acestui studiu poate fi văzut pe pagina oficială a companiei, făcând un click aici.