Pentru a supraviețui, au transformat baia lor în toaletă publică (Poze)

Apropo.ro / 22.11.2012, 14:00
Pentru a mai face rost de un ban, chinezii săraci și-au transformat toaletele din casă în wc-uri publice.

O familie de muncitori chinezi ce trăiesc la limita existenței au transformat toaleta din casa lor în wc public, pentru a mai face un ban cinstit.

casa toaleta publica

Liao Xiaoming, 33 de ani, a găsit o toaletă publică abandonată pe una dintre cele mai populare artere de shopping din Guangzhou. El s-a mutat acolo împreună cu soția și copilul lor.

Pentru că nu aveau bani să achiziționeze o locuință potrivită, iar banii din salariu abia le ajungea, ei s-au gândit să transforme toaleta într-un spațiu public pentru nevoile fiziologice ale trecătorilor.

casa toaleta publica

Nu și-au lăsat copilul în satul natal, pentru că și-au dorit cu toții o viață mai bună. El lucrează la o firmă de curățenie, iar angajații au posibilitatea să-și ducă copiii la școală, cu anumite scutiri de taxe la școală, deși în lege mai este specificat faptul că dacă nu ești din localitate nu poți beneficia de anumite servicii.

Pentru că educația copilului lor este importantă, familia de chinezi au acceptat toate clauzele contractuale.

Astfel, cei doi au aranjat cum se cuvine spațiul de toaletă și se ocupă personal acum ca totul să meargă bine.

casa toaleta publica

Totuși, pare inuman să trăiești într-un spațiu de 2X2 mp. Toaleta este casa lor. Din fericire au un pod deasupra spațiului de toaletă , loc în care cel mic își poate face lecțiile.

Cu toate acestea, familia de chinezi știu că trebuie să faci sacrificii. Ei sunt mulțumiți că sunt împreună și au un loc unde să doarmă. Asta până când vor veni și pentru ei vremuri mai bune.