Pentru cine bat inimile televedetelor?

Apropo.ro / 14.02.2005, 10:58
Pentru cine bat inimile televedetelor?
Inimi roșii, inimi de pluș, inimi sagetate, inimi imprimate, inimi pe cani și farfurii. Inflație de inimi... Va suna cunoscut? Daaaa, e 14 februarie, e Valentine's Day, e Ziua Îndragostiților, e timpul sa lasam vedetele sa vorbeasca despre iubire. De primul


Inimi roșii, inimi de pluș, inimi sagetate, inimi imprimate, inimi pe cani și farfurii. Inflație de inimi… Va suna cunoscut? Daaaa, e 14 februarie, e Valentine’s Day, e Ziua Îndragostiților, e timpul sa lasam vedetele sa vorbeasca despre iubire. De primul sarut și ultima aventura, de misoginism și sufragete, de certuri lasate cu palme sau împacari siropoase, de nunți conformiste și luni de miere altfel. Și am ales doar vedetele dintr-o anumita categorie: aceia care se dau greu duși la altar.

Teo: „Am gasit un barbat cumsecade”

Ce poți sa ne spui de dezamagirile tale în dragoste?


Eu nu am avut dezamagiri. Am avut doar evenimente nefericite așteptate. Exista o teorie conform careia toți barbații sunt niște porci. Nu este adevarat! Daca știi sa te ferești de magari, ai șansa sa gasești un barbat cumsecade. E un sfat foarte bun.

Tu ai știut sa te ferești de magari?

Da, am gasit un barbat cumsecade. Dar dupa îndelungi cautari.

Cand au început cautarile?

Ca la orice fata, la 14 ani. Aa, prima iubire am avut-o în clasa I, la 14 ani am simțit adevarata pasiune pentru un tip care tocmai ma parasise. Lui îi placea de mine, mie nu-mi placea de el, dar în momentul în care nu m-a mai adorat, m-am mirat și am început sa-l ador eu pe el. Așa se întampla de obicei cu fetele mici.

Citește interviul în întregime și afla amanunte despe povestile lui Lucian Viziru, Ianțu, Sandra Stoicescu, Dana Rogoz, Oana Andoni, Raluca Arvat, Jojo, Papi, doar din

Tags: