Pentru cine și-a părăsit soția un pensionar de 72 de ani

De: Gabriela Voicu / 26.11.2012, 15:00
Pentru cine și-a părăsit soția un pensionar de 72 de ani
Un pensionar de 72 de ani s-a îndrăgostit de o femeie cu mult mai tânără, pentru care și-a părăsit soția.

Un bărbat în vârstă de 72 de ani și-a părăsit soția pentru o antrenoare de tenis care i-ar putea fi nepoată.

Arthur Hughes, tată a doi copii, și-a părăsit soția devotată, în vârstă de 69 de ani, chiar înainte de aniversarea „nunții de aur”.

Sarah Douglas, în vârstă de 27 de ani, este femeia care l-a cucerit pe septuagenar. Ea a fost cândva considerată o stea în devenire a tenisului și l-a cunoscut pe faimosul jucător Tim Henman.

Tânăra l-a întâlnit pe Arthur când ambii munceau ca voluntari la Mold’s Contact Club, un centru care sprijină persoanele cu dificultăți de învățare. În prezent, cei doi locuiesc într-o casa închiriată și spun că se iubesc.

„A fost dragoste la prima vedere și sunt foarte fericită cu Arthur”, a declarat Sarah.

Sarah și Arthur

Arthur Hughes, care a fost premiat pentru acțiunile sale caritabile, a adăugat: „Diferența dintre vârstele noastre nu înseamnă nimic. Eram sortiți să fim împreună”.

Britanicul, care are doi copii în vârstă de 45 și 48 de ani, a mai spus că a încercat în zadar să îi reziste noii sale iubite. El a cedat într-o seară, când a condus-o acasă pe Sarah și s-au sărutat.

Mama fetei, care este cu cinci ani mai tânără decât Arthur, a spus că este dezgustată de alegerea fiicei ei și îl consideră pe Arthur un bătrân cu probleme mintale.