Pentru fiul ei, Cristina Spătar e dispusă să investească zeci de mii de euro într-un pian!

Apropo.ro / 23.09.2014, 11:56
Pentru fiul ei, Cristina Spătar e dispusă să investească zeci de mii de euro într-un pian!
Cristina Spătar îşi încurajează de pe acum copiii să facă muzică. Dacă Aida este doar la stadiul în care dansează pe toate piesele mamei sale celebre, Albert, la cinci ani, ia deja lecţii de pian.
„Vrem să-i cumpărăm un pian foarte bun, să poată lua lecţii şi acasă. Am vorbit cu cineva care ne-a spus exact ce trebuie să luăm şi vrem să-i facem o surpriză în viitorul apropiat”, povesteşte Cristina, despre investiţia care se poate ridica la câteva zecii de mii de euro bune. 
 
Foto: PR 
 
Foto: PR
 
 
Săptămâna aceasta, solista a revenit în centrul atenţiei cu o nouă premieră, de această dată alături de un interpret valoros de muzică populară, Ion Paladi. De altfel, „Fă Marie cu bariz” este piesa care marchează debutul ei oficial în muzica  populară. Cei doi au filmat videoclipul peste Prut, iar scenariul este demn de un scurtmetraj de succes. Ideea clipului prezintă o poveste de dragoste dintre doi  tineri care, în mod normal, nu aveau cum să fie împreună.
 
 
Foto: PR
 
 
El – un tânăr chipeş, dar dintr-o familie de ţărani care lucrează la un boier. Ea – fiica boierului, care este deja logodită cu feciorul unui alt boier bogat, dar pe care nu-l iubeşte. Ca în toate poveştile clasice cu final fericit, dragostea învinge, iar fiica boierului fuge împreună cu tânărul din familia de ţărani.