Pentru prima oara in istoria sa, Steaua rateaza finala la hochei

De: Mirel Mircea / 18.02.2008, 10:02
Pentru prima oara in istoria sa, Steaua rateaza finala la hochei
Steaua a ratat calificarea in finala Superligii Nationale de hochei pe gheata, pentru prima oara in istoria sa de 51 de ani

Steaua a ratat calificarea in finala Superligii Nationale de hochei pe gheata, dupa ce a pierdut, ieri, meciul cu formatia HC Csikzereda, scor 2-5 (0-2, 2-2, 0-1), si va evolua, pentru prima oara in istoria sa de 51 de ani, pentru locul al treilea.

Pentru Steaua au marcat Sergei Butocinov ‘22.16 si Akim Pavlo ‘28.27. HC Csikszereda a punctat prin Ladislau Harabin ‘2.38, ‘47.26, Tivadar Petres ‘16.59, Kristian Kovac ‘25.51, Tomas Kramny ‘26.06.

Dupa aceasta contraperformanta, antrenorul Stelei, Marius Gliga, spune ca aceasta generatie de hocheisti a dat tot ce se putea da si acum e timpul unei schimbari de generatii.

"E trist tot ceea ce s-a intamplat astazi (n.r. – duminica), dar am stors de la aceasta generatie absolut tot ce era posibil. Sa nu uitam ca aceeasi echipa a castigat nici eu nu mai stiu cate titluri de campioan. Aceasta contraperformanta nu poate sterge cu buretele tot ce au facut ei pentru acest club. Sunt cel putin sase-sapte jucatori cu care am fost colegi de echipa, iar eu m-am retras acum opt ani. Se impune un schimb de generatii la Steaua. Ne va fi greu sa urmarim finala din fata televizorului", a spus Gliga.