Pentru „Selfie”, cel mai nou videoclip al trupei, Grimus aruncă în aer Casa Poporului!

De: Dragos Tanase / 05.07.2014, 12:00
Pentru
Trupa Grimus lansează un nou single și videoclip, "Selfie", melodie ce a fost inclusă pe coloană sonoră a filmului omonim, în regia Cristinei Iacob.

Cu 81.000 de spectatori, pelicula deține recordul pentru cel mai numeros public pe care l-a obținut o producție românească lansată anul acesta în cinematografe.

Videoclipul trupei clujene a fost realizat la sfârșitul lunii mai, în București, fiind produs de Zazu Film.

Regizorul filmului „Selfie” i-a cunoscut pe membrii trupei Grimus odată cu lansarea peliculei Love Building, pe a cărei coloană sonoră s-a regăsit și piesă lor, In Your Eyes. Invitați într-un concert live, clujenii au convins-o pe Cristina Iacob și această i-a invitat să compună o piesă și pentru filmul sau care, la acel moment, se afla în post-producție. Rezultatul a fost single-ul „Selfie”, o melodie ce ar putea fi un imn al generației actuale de adolescenți.

Videoclipul piesei, regizat de Cristina Iacob, a fost filmat pe parcursul a două zile în București, și în el apar și câțiva dintre actorii lungmetrajului „Selfie”.

Personajele clipului traversează Bulevardul Unirii pe biciclete, iar finalul este unul neașteptat: tinerii reușesc să arunce în aer Casa Poporului, într-un gest ce simbolizează eliberarea de constrângerile trecutului.

Despre clip, băieții de la Grimus au spus: „€œAm lucrat excelent cu Cristina Iacob din primul moment. Ne-a înțeles muzica, ne-a înțeles pe noi, ca artiști, și împreună am reușit să realizăm un clip care, cu siguranță, nu va fi uitat prea ușor. Finalul a fost o surpriză, noi și toți cei care ni s-au alăturat în clip, reușind să doborâm simbolul trecutului, Casă Poporului. Piesă noastră vorbește despre generația Selfie, despre tinerii liberi de constrângeri, liberi să viseze că vor cuceri lumea”.

Single-ul Selfie este disponibil în exclusivitate pe deezer.com!