Pentru un ten stralucitor

Apropo.ro / 08.08.2006, 10:30
Pentru un ten stralucitor
Un ten sanatos este stralucitor, luminos, soft, este ceea ce isi doreste fiecare. S-au scris multe articole, studii, sfaturi legate de acest subiect insa problema ramane inca deschisa. Cand vine vorba despre o piele care sa straluceasca de sanatate, trebuie sa te gandesti in primul rand la

Un ten sanatos este stralucitor, luminos, soft, este ceea ce isi doreste fiecare. S-au scris multe articole, studii, sfaturi legate de acest subiect insa problema ramane inca deschisa.

Cand vine vorba despre o piele care sa straluceasca de sanatate, trebuie sa te gandesti in primul rand la ceea ce consumi zilnic si la modul cum te ingrijesti. Aceste doua lucruri au cel mai mare impact asupra felului cum arati. Nu exista inca un produs cosmetic miraculos care sa invinga lupta cu neglijenta si sa elimine definitiv amprentele lasate pe piele.

Se spune ca esti ceea ce mananci. Alimentele grase, condimentele, zaharul se vor reflecta asupra pielii tale. Asadar, o dieta echilibrata vine in ajutorul unui ten luminos.

Insa, un ten luminos este cu siguranta un ten hidratat, iar lotiunea hidratanta aplicata cu regularitate nu poate face totul de una singura. Ajut-o si tu putin! Macar opt pahare cu apa, consumate zilnic vor mentine nivelul optim de hidratare al pielii.

Se spune ca nimic nu se compara cu somnul de noapte. E adevarat ca orice moment de odihna ajuta dar cele 8 ore de somn de care ar trebui sa profiti din plin in timpul noptii sunt sfinte. Doar asa vei evita aparitia cearcanelor si pungilor de sub ochi.

Desi traim intr-o lume condusa de sedentarism, nu uita sa faci miscare. Macar o plimbare in aer liber daca nu ai timp pentru piscina, fitness sau tae bo.

Expune-te la soare doar atat cat e nevoie si evita solarul. Ochelarii de soare sunt un „must have” indiferent de anotimp.

Exfoliaza-ti pielea de doua ori pe saptamana ca sa elimini celulele moarte si incearca sa reduci stresul.

Daca nu ai facut toate aceste lucruri pana acum, nu mai sta pe ganduri!