People: Gwyneth Paltrow este „cea mai frumoasa femeie din lume” în 2013

De: Gabriela Voicu / 25.04.2013, 11:00
People: Gwyneth Paltrow este
Gwyneth Paltrow, care joacă în "Iron Man 3", a fost desemnată de revista People drept "cea mai frumoasă femeie din lume". Reacția actriței este neprețuită!

„Iron Man 3” se lansează în această perioadă în cinematografele din întreaga lume, iar Gwyneth Paltrow, care joacă în film alături de Robert Downey Jr., a fost desemnată de revista People drept „cea mai frumoasă femeie din lume”.

Actrița din „Iron Man 3” a dezvăluit pentru Huffington Post că a fost uimită de acest titlu și că nu se aștepta la asta. „Când am auzit că voi apărea pe coperta People ca cea mai frumoasă femeie din lume, am crezut că cineva îmi face o glumă proastă. Prima reacție a fost: vă bateți joc de mine? Am citit e-mailul respectiv de trei ori. Coperta People a ajuns iconică în cultura americană, așa că sunt uimită și copleșită.”

Gwyneth Paltrow (Hepta)

Actrița de 40 de ani este recunoscută pentru regimul alimentar și stilul de viață sănătos pe care le urmează cu sfințenie, iar recent a lansat o carte despre cum să gătești sănătos. Însă, cel mai important proiect recent este lansarea filmului „Iron Man 3”, care se anunță a fi un succes atât în rândul criticilor, care s-au declarat vrajiți de noile aventuri ale lui Tony Stark, dar și în rândul fanilor.

Anul trecut, Gwyneth Paltrow a fost numită „cel mai bine îmbrăcată femeie din lume”, tot de revista People.

„Iron Man 3”, noul film cu Gwyneth Paltrow, va fi lansat în cinematografele din România mâine, 26 aprilie 2013.