People’s Choice Awards: Marilu Dobrescu este Romanian Social Media Star of 2021

De: Ana Obretin / 02.12.2021, 12:13
People’s Choice Awards: Marilu Dobrescu este Romanian Social Media Star of 2021

Marilu Dobrescu a fost votată câștigătoarea titlului Romanian Social Media Star of 2021 în urma voturilor exprimate de public, la ediția de anul acesta a People’s Choice Awards. Pe locurile al doilea, respectiv al treilea s-au clasat Maria Zvinca și Alina Ceușan.

Anunțul a fost făcut de televiziunea E! Entertainment, companie parte din NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer, ce transmite pe multiple platforme și este dedicată fenomenului pop culture, potrivit unui comunicat remis Apropo.

În intervalul 27 octombrie – 17 noiembrie, E! a încurajat fanii din întreaga lume să voteze pentru cele peste 40 de categorii de premii din televiziune, muzică, film și pop culture. Pentru a treia oară în istoria premiilor, E! People’s Choice Awards a deschis o categorie dedicată României.

Marilu Dobrescu este cunoscută drept una dintre cele mai nonconformiste personalități feminine din online-ul românesc, un influencer de succes, cu o comunitate de oameni dedicați și cool. Este fost model internațional și a prezentat pentru branduri precum Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo, Liu Jo. Este creatoarea primului serial despre mistere și criminali în serie din YouTube-ul românesc, True Crime România, apreciat de sute de mii de fani.

În calitate de câștigătoare a categoriei, Marilu Dobrescu a declarat: “Mulțumesc și mă înclin în fața tuturor celor care m-au votat și nu numai, este o reală onoare să fiu câștigătoarea unui premiu internațional, mai ales când acesta este E! People’s Choice Awards. Încă de la începuturile mele în online am construit totul pornind de la motto-ul meu > Au trecut câțiva ani de atunci și pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de persoane care simt, evoluează, râd, plâng și trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran. Ei au votat, premiul e al nostru!”.

Gala People’s Choice Awards va fi difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, începând cu „2021 People’s Choice Awards: Live From E!”, de la 02:00 a.m., și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Gala va fi transmisă în reluare pe 8 decembrie, de la ora 22:00.

Mai multe noutăți și conținut exclusiv se găsesc pe @eentertainmentromania (Instagram)|@Eentertainmentro (Facebook).

CITEȘTE ȘI: Globurile de Aur vor fi acordate în 2022 chiar dacă NBC nu va transmite gala

Foto: Stuff Media Consult