Pepe a aflat dacă va avea băiat sau fată!

Apropo.ro / 14.01.2015, 13:52
Pepe a aflat dacă va avea băiat sau fată!
Pepe şi-a dorit nespus să devină tătic. După ce s-a născut fetiţa lui, Maria, artistul a fost extrem de fericit. Acum, soţia lui, Raluca, se pregăteşte să aducă pe lume al doilea copil al cuplului.
Recent, Pepe şi Raluca au aflat şi sexul celui de-al doilea copil şi se pare că cei doi soţi vor deveni din nou părinţi de fetiţă.
 
Chiar dacă şi-ar fi dorit să aibă şi un băiat, Pepe nu s-a supărat atunci când a auzit că Raluca îi va dărui  tot o fetiţă. Sarcina soţiei cântăreţului decurge normal şi a fost una fără probleme. Cel de-al doilea moştenitor al artistului urmează să vină pe lume, iar Pepe este cât se poate de grijuliu cu Raluca. Vedeta şi-a dus familia într-o vacanţă la munte şi a profitat de timpul liber pe care l-a avut după sărbătorile de iarnă pentru a petrece cât mai mult timp alături de familie şi de fetiţa sa, Maria, pe care o răsfaţă cum se poate mai bine. 
 
Foto: Facebook
 
“Azi dimineaţă m-a trezit fii’mea! Dacă vreau să îmi beau cafeaua, până nu o amestecă ea, nu e bine! Te motivează un copil fantastic! E un copil total! Am cea mai frumoasă, înţelegătoare şi deşteaptă soţie! Mă declar un om fericit! Am nevoie de sănătate să mă bucur de ceea ce am.”, a declarat Pepe pentru Cancan.
 
Lui Pepe îi merge bine pe toate planurile. Artistul se pregăteşte să lanseze un nou single, “ Da au Nu”, care speră să fie pe placul fanilor săi şi să ajungă în topurile muzicale de specialitate.