Pepe a lansat noul single, “Amor Por Amor”, o compoziţie proprie a artistului

Apropo.ro / 15.04.2015, 13:39
Pepe a lansat noul single, “Amor Por Amor”, o compoziţie proprie a artistului
“Amor Por Amor” este noul single Pepe, o piesă anunţată de ceva timp şi aşteptată cu interes de către fani mai ales că partea de flamenco, reprezentativă pentru artist este de data aceasta mult mai prezentă.
Astfel, cu  “Amor Por Amor”, Pepe revine în atmosfera muzicală ce l-a consacrat, într-un sound adus în 2015, nouă melodie fiind parte a unui proiect mult mai mare la care Pepe lucrează pentru finalul acestui an.
 
Piesa este scrisă în spaniolă partea de compoziţie aparţinând artistului care a lucrat alături de Mihai Dinescu pentru aceasta. Producţia a fost realizată la Rappin’On, Răzvan Matachesemnand aranjamentul final, “Amor Por Amor” devenind astfel cea de-a treia colaborare cu studioul şi echipa lui Connect-R după “Iubire ca Niciodată” şi “E Vara Mea”.
 
“Nu am renunţat niciodată la partea de latino, la flamenco şi consider că absolut toate piesele mele definesc o singură personalitate muzicală chiar dacă cele mai recente dintre single-urile lansate au fost ceva “mai pop” sau “mai R’N’B”.
Intradevar, din acest punct de vedere, “Amor Por Amor” este o întoarcere în “tabăra de bază”, cum se spune. Piesa s-a scris mai mult singură, eu şi cu Mihai (Dinescu) doar transpunând muzical foarte repede ceea ce simţeam în acel moment”, spune Pepe.