Pepe a lansat “Sol De Playa”, versiunea în limba spaniolă a hitului “E Vara Mea”

Apropo.ro / 12.08.2014, 15:11
Pepe a lansat “Sol De Playa”, versiunea în limba spaniolă a hitului “E Vara Mea”
Pepe a lansat - astăzi - “Sol De Playa”, versiunea în limba spaniolă a single-ului “E Vara Mea”, colaborarea artistului cu Arando Marquez ce se bucură de un feedback excelent din partea publicului şi care a câştigat în urmă cu o săptămână premiul pentru “Cea mai bună melodie” a acestei veri la Mamaia Music Awards.
“Sol de Playa” a fost înregistrată de către Pepe în acelaşi timp cu varianta în limba română, producţia piesei aparţinând echipei de la Rappin’ On. Connect-R semnează, alături de Adrian Cristescu, partea de compoziţie.
 
Foto: PR
 
Foto: PR
 
“Ideea de a face această variantă mi-a venit în studio, la înregistrări. Fiind o piesă cu puternice influenţe latino, chiar dacă orchestraţia, beat-ul, tot aranjamentul sunt house-dance am zis că trebuie neapărat să aibă şi o variantă în spaniolă. este de altfel, prima piesă de la Pepe Latin Music ce este promovată şi internaţional, iar semnalele primite până acum sunt cel puţin încurajatoare. Foarte mulţi prieteni şi fani m-au îndemnat să dezvolt şi această parte a lucrurilor, ne-am tot gândit cum şi ce şi mă bucur că primul pas a fost făcut astfel, fiindcă a confirmat aşteptările cel puţin în România, pentru moment.  Până la urmă… e vara mea, iar surprizele nu se opresc aici ”.
 
Foto: PR 
 
Foto: PR
 
Videoclipul pentru “Sol De Playa” a fost filmat la sfârşitul lunii iunie – împreună cu “E Vara Mea” – în regia lui Dan Petcan, Andrei Maerean fiind producătorul executiv. DOP a fost Bogdan Filip într-o producţie coordonată de Radu Şelaru. Partea de make-up îi aparţine Mirelei Ecobici, de costume s-a ocupat Liana Obancea, iar hair-stylingul a fost asigurat de George NGB. “Sol de Playa / E Vara Mea” este cel de-al doilea titlu din catalogul de videograme al Pepe Latin Music, propriul label al artistului, după “Iubire ca niciodată”, videoclipul filmat la sfârşitul anului trecut.