Pepe adoarme numărând paşi pentru “Dansez pentru tine”

Apropo.ro / 23.11.2011, 15:53
Pepe adoarme numărând paşi pentru “Dansez pentru tine”
Vineri seara, la PRO TV, toate cele patru perechi rămase în concursul “Dansez pentru tine” se vor lupta cu şanse egale pentru a rămâne în competiţie.

Pepe, Jojo, Catrinel şi Aylin alături de partenerii lor au de pregătit 5 dansuri noi şi au ajuns la un stadiu de oboseală şi stres greu de măsurat. Toţi încep antrenamentele la 7 dimineata şi le termină cu mult după miezul nopţii.

Pepe repetă toata ziuă, nu face nimic altceva în afară de antrenamentele de dans, de dis-de-dimineaţă până târziu în noapte, ba mai mult, înainte de culcare numără paşii de la coregrafie. „Număr mereu în somn până la 8, ca la antrenamente, e firesc, pentru că acesta a fost singurul lucru de care m-am preocupat în ultimele săptămâni. Îmi place să stăpânesc dansurile şi asta se poate doar repetând enorm”, spune Pepe.

Vineri seară, Catrinel a împlinit 35 de ani şi cel mai frumos cadou pe care l-a primit a fost o galerie de 10 pe linie din partea juriului. Catrinel le dă lui Ionut şi lui Lilian un motiv în plus de zâmbit în fiecare zi, pentru că de duminică, în fiecare dimineaţă, aduce cu ea la antrenamente un platou de prăjituri, ca să-i mai îndulcească.

În echipa lui Jojo, strategia săptămânii de duel este aceeaşi ca şi până acum: „Avem o singură metodă de când a început sezonul: toţi pentru unul, unul pentru toţi! Nu am lasăt garda jos nicio secundă. La ultimele repetiţii, am dublat eforturile pentru a fi siguri că vom reuşi să pregatim aşa cum trebuie fiecare coregrafie în parte”, povesteşte actriţa de la Serviciul Român de Comedie.

Aylin şi Ovidiu muncesc mult, între 10 şi 12 ore pe zi, cu începere de la ora 7 dimineaţa, şi asta le dă curaj şi încredere, iar atmosfera relaxată de la antrenamente le dă putere de muncă. Prietenii lui Aylin îl sustin pe Ovidiu compunându-i piese, filmând clipuri în legătură cu visul lui, făcând bannere şi scriind despre talentul şi vocatia lui.

Vineri seara, prin votul lor, telespectatorii PRO TV vor decide care vor fi cele trei perechi ale acestui sezon care-şi vor disputa podiumul în ultima editie a emisiunii „Dansez pentru tine” – sezonul 12.