Pepe, câştigătorul celei de-a treia ediţii ”Poftiţi la Nea Mărin”: Cum a decis să folosească premiul de 2.000 de euro

Apropo.ro / 25.07.2018, 12:49
Pepe, câştigătorul celei de-a treia ediţii ”Poftiţi la Nea Mărin”: Cum a decis să folosească premiul de 2.000 de euro
Cea de-a treia ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin” a fost una cu multe provocări şi întâmplări memorabile pentru toate cele patru vedete invitate de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului de pe malul Mării Negre.

Dacă în ediţia trecută, afacerea lui Nea Mărin a ieşit în pierdere, la finalul celei de-a treia ediţii, profitul a fost considerabil, astfel că a reuşit să acopere şi minusurile cu care rămăsese.

Cel care a câştigat premiul de 2.000 de euro pentru implicarea şi responsabilitaea de care a dat dovadă a fost Pepe, însă Nea Mărin le-a mulţumit tuturor pentru ajutorul lor.
”Ăsta este premiul nostru şi-l împărţim egal. Eu m-am simţit foarte bine. Am simţit o energie foarte bună şi dorinţa de a fi bine a venit din partea tuturor”, a declarat Pepe care a preferat să împartă premiul cu colegii săi.
Romică Ţociu, la rândul său, a mărturisit că a fost într-adevăr o experienţă memorabilă, cu multe provocări, însă are nevoie de o perioadă de recuperare.

”M-am simţit extraordinar, dar trebuie să recunosc că am nevoie de o perioadă de recuperare. Abia după asta mi se va mai face iar dor de Nea Mărin”, spune actorul.
Cu noi vedete invitate şi noi provocări, telespectatorii se vor reîntâlni cu Nea Mărin într-o nouă ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, ce va fi difuzată în trei episoade, duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.