Pepe către Oana Zăvoranu: „Recunoști că am adus preotul să citească, că erai posedată?”

De: Mia Nicolescu / 15.06.2012, 09:09
Pepe către Oana Zăvoranu:
Confruntare de zile mari ieri între Oana Zăvoranu și Pepe. Cei doi foști soți și-au aruncat cuvinte grele unul la adresa celuilalt. "Femeia e obsedată", a spus Pepe.

De ceva timp, Oana Zăvoranu este nelipsită din platourile emisiunilor unde îl face de râs și îl amenință pe Pepe. Artistul, însă, nu s-a lăsat nici el mai prejos și a acceptat o confruntare cu fosta lui soție.

Oana Zăvoranu: Bună seara! Sunt un exemplu de urmat. Pe unde trec eu trece și Pascu. Între mine și Pepe sunt foarte multe procese acum, altceva nimic. În spate mai sunt procese de conștiință. E cam supărat, Pepe! Probabil încă mai miroase canapeaua aia a mine! Se teme cumva să o scoată pe soția lui în lume. Că vorba aia, cu m ine și Tudy a făcut panaramă. De ce nu o aduce și pe Pastramă în emisiune să-i mulțumească.

Pepe: Vezi că o cheamă Pascu, nu o cheamă Patramă.

Oana Zăvoranu: Cu mine nu a fost soț, el nu-și aduce aminte că a fost căsătorit 6 ani, cu mine a fost combinat, el așa își aduce aminte. E asta e! Pe mine nu m-a chemat Pascu niciodată, dar asta pentru că nu am vrut.

Pepe: Ea nu a fost niciodată Pascu în acte, Raluca e Pascu. Dar când o să scapi de obsesia de mine, Ioana? Ești obsedată de mine!

Puțin mai târziu, artistul și-a ieșit din minți pentru că Zăvoranca nu înceta să o jignească pe Raluca Pastramă, care se pregătește să aducă pe lume primul copil.

Raluca Pastramă și Pepe

Pepe: Oricărei femei gravide i se umflă picioarele. Băi, fetițo, nu te mai duce la Capatos sau în altă televiziune să vorbești despre mine, du-te la Vatican, nu vezi că a intrat diavolul în tine. Recunoști că am venit cu preotul la tine să-ți citească molifdele Sfântului Vasile. Femeia e obsedată. De la cununia mea cu Raluca e doar la tv și vorbește despre mine. Nu te mai duce la tv să vorbești despre mine. Du-te la Vatican, nu vezi că ai pe diavolul în tine. Recunoști că am adus preotul să citească, că erai posedată? Trăiești doar din amintiri, Ioana! Tot eu te-am băgat și în telenovele!

Pepe: Cum poate ea să-mi jignească soția gravidă că i se umflă picioarele când a fost însărcinată cu tine… că mai bine nu era. Nu ți-e rușine, Ioana? Nesimțito! Nu mai râde de femei gravide!