Pepe dă startul jocurilor de vară, la “Gashka mare”. Căpitanii celor două echipe sunt Dorian Popa şi Theo Rose

De: Alexandra Necsoiu / 31.07.2017, 10:49
Pepe dă startul jocurilor de vară, la “Gashka mare”. Căpitanii celor două echipe sunt Dorian Popa şi Theo Rose
“Gashka mare” se strânge luni, 31 iulie, de la ora 17.00, şi îi invită pe toţi telespectatorii Antenei 1 la distracţie, cu jocuri de vară şi tobogane spectaculoase, piscine şi o mulţime de surprize. Pepe va fi gazda perfectă pentru această emisiune care se va transmite în direct, de luni până vineri, de la Divertiland Park, pe tot parcursul lunii august.

La „Gashka mare”, două familii sau două găşti de prieteni, trei-patru membri de fiecare echipă, se vor “duela” într-o competiţie extrem de haioasă. Jocuri de vară, quizz-uri şi provocări “pe apă” îi vor pune pe concurenţi în dificultate, vor stârni râsete şi vor genera simpatie. Fiecare tabără va fi condusă în “luptă” de câte un căpitan pe măsură, gata să o susţină în fiecare clipă. Căpitanii vor fi Dorian Popa, care va avea ocazia să-şi arate muşchii, şi la propriu, şi la figurat, şi simpatica Theo Rose. Competiţia va fi presărată cu momente artistice susţinute de invitaţii speciali ai fiecărei ediţii. Primii artişti care vor urca pe scena de la “Gashka mare” vor fi: Viorica şi Ioniţă din Clejani, Connect-R şi Glance. Pe parcursul show-ului, atmosfera va fi întreţinută de cunoscutul DJ Arando Marquez.

Toată lumea are nevoie de distracţie, mai ales în perioada aceasta a vacanţelor, aşa că nu rataţi Gashka mare! Vor exista o mulţime de jocuri de vară, de concursuri de îndemânare şi de logică amuzante, cu vedete şi oameni obişnuiţi. Fiecare concurs va părea simplu, dar va avea câte un element care-l va face extrem de haios. La “Gashka mare” toată lumea se va distra copios”, spune Pepe, prezentatorul emisiunii.

La finalul fiecărei ediţii “Gashka mare”, echipa câştigătoare va fi recompensată cu un premiu, însă nici echipa mai puţin norocoasă nu va pleca acasă cu mâna goală. De asemenea, oamenii obişnuiţi aflaţi în momentul acela în parcul acvatic de distracţii vor fi implicaţi în joc, în cadrul unei probe speciale, “proba publicului”, dotată cu premii atractive.

Dorian Popa şii Theo Rose vor mai avea o misiune în cadrul show-ului, aceea de a pleca în diferite locuri de vacanţă, la munte sau la mare, ca să găsească cele mai “cool” subiecte ale verii. Ei vor fi reporterii speciali care vor aduce materiale inedite, amuzante, trăsnite, din locurile unde românii îşi petrec vacanţa.

Ce jocuri îi vor pune în dificultate pe concurenţii haioasei competiţii estivale, telespectatorii Antenei 1 vor afla, luni, 31 iulie, de la ora 17.00, în prima transmisiune în direct a emisiunii “Gashka mare”.