Pepe, despre relaţia pe care o are cu Nea Mărin:

Apropo.ro / 25.07.2018, 11:23
Pepe, despre relaţia pe care o are cu Nea Mărin:
”Când îl sun şi îi aud vocea, mă încarc cu energie”

Pppe, alături de Minodora, Romică Ţociu şi Sânziana Buruiană, formează echipa de vedete care îl ajută pe Nea Mărin în administrarea restaurantului său de pe malul Mării Negre, în cadrul celei de-a treia ediţii a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzată luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Bucuros să-l revadă pe Nea Mărin, Pepe mărturiseşte că apreciază foarte mult energia şi pofta de viaţă incredibile de care acesta dă dovadă de fiecare dată. Mai mult, artistul spune că adesea i se face dor de Nea Mărin şi îl sună de fiecare dată.
”Mi-era dor de Nea Mărin. Nu ai cum altfel. Şi eu când simt că mi se face dor de el îl sun. Când îi aud vocea mă încarc cu energie. Altfel îţi începi dimineaţa după ce vorbeşti cu el”, mărturiseşte cântăreţul.

Pepe este ajutorul de nădejde a lui Nea Mărin şi acesta, la rândul lui, îşi pune mari speranţe în cunoştinţele pe care artistul le deţine deja în ceea ce priveşte gestionarea unui local: ”De data asta ei ştiu mai multe decât mine. Romică a avut el restaurante, iar tatăl lui Pepe are şi el un local. Aşa că voi avea mai multă grijă”, spune Nea Mărin.
Dacă  Pepe, Romică Ţociu, Minodora şi Sânziana Buruiană vor reuşi să facă faţă cerinţelor lui Nea Mărin şi dacă împreună vor putea să obţină profit în cadrul restaurantului de care se ocupă şi a terasei pe care o vor deschide în cea de-a treia ediţie a show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, telespectatorii vor vedea luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Tags: