Pepe face astăzi nunta cu Raluca Pastramă

Apropo.ro / 18.04.2012, 12:00
Pepe face astăzi nunta cu Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă își vor uni astăzi, 18 aprilie, destinele. Cătălin Măruță îi este naș, iar imagini de la nuntă vor fi difuzate la Happy Hour.

Pepe și Raluca se căsătoresc astăzi. Atăt cununia cât și petrecerea vor avea loc la un centru de evenimente din Pipera.

Pepe și viitoarea lui mireasă, care îi va dărui în curând un copil, au ales un meniu de nuntă așa cum și-au dorit, chiar dacă prețul este de 130 de euro de persoană.

Iată cu ce își va servi Pepe nuntașii astăzi, la evenimentul ce va începe la ora 17.30: somon afumat cu capere, pastramă de vită, salată de crudități, vol au vent ragout de pui și ciuperci, și multe altele, totul pentru ca invitații să se simtă cât mai bine.

Pepe a planificat ca ceremonia să se desfășoare în aer liber, dar cum vremea este capricioasă și plouă, nu este exclus ca totul să se mute într-o sală separată a localului.

Totul va începe la ora 17.30, iar ceremonia va fi transmisă în direct de nașul mirilor Cătălin Măruță, în emisiunea sa, Happy Hour. Cei aproximativ 350 de invitați vor petrece în restaurantul centrului ce va fi decorat numai cu trandafiri albi și roșii.

Din programul artistic nu vor lipsi vedete de renume care să pună dans invitații „la treabă”, adică la dans. Pepe a angajat și bodyguarzi care să asigure buna desfășurare a marelui eveniment, care vor fi sub acoperire, printre invitați.

Artistul va purta un costum de ginere marca Adina Buzatu, iar Raluca va purta o creație Dana Budeanu.