Pepe, filmări senzuale alături de Elena de la Mandinga

De: Cătălina Matei / 30.06.2014, 09:38
Pepe, filmări senzuale alături de Elena de la Mandinga
“E Vara Mea”, cea mai recentă piesă marca Pepe, cântată de acesta împreună cu Arando Marquez, va avea un videoclip special în care, alături de el vor apărea numeroşi artişti şi vedete Antena 1. Printre ei, şi Elena de la Mandinga alături de care cântăreţul a dansat cu patos!

Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, Elena Ionescu şi trupa Mandinga, Connect-R şi toată echipa sa de la Rappin’ On, Anda Adam, Nicole Cherry,  Raluka, Dalma, Simona Nae, Cosmin Soare şi Vasile Murariu au filmat o după-amiază întreagă alături de prietenul lor, Pepe, pe marginea unei piscine, în Paradisul Verde din Corbeanca.

Nu doar s-a cântat, s-a dansat şi s-a făcut baie în piscină, ci s-au luat şi lecţii de dans. Cosmin Seleşi, pe care-l veţi vedea, în curând, în postura de jurat la “Splash! Vedete la apă”, le-a dat lecţii de dans celor de la Mandinga, el arătându-le cum ar trebui să danseze corect pe ritmurile piesei “E Vara Mea”!

Vara aceasta, din 11 iulie, la Antena 1, Pepe va fi gazda celui mai îndrăzneţ show al momentului, “Splash! Vedete la apă”, avându-le ca partenere de prezentare pe Roxana Ionescu şi Bianca Drăguşanu.

Ascultă single-ul ”E Vara mea” aici.