Pepe îl imită pe Ion Dolănescu: “De trei ori am început să râd în timp ce cântam”

De: Cătălina Matei / 30.09.2016, 14:22
Pepe îl imită pe Ion Dolănescu: “De trei ori am început să râd în timp ce cântam”
Maria Buză şi Pepe se transformă în Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, şi vor interpreta cântecul “Azi e mare sărbătoare” acompaniaţi de taraful Silvian Voicu.

Rolul l-a pus la încercare pe Pepe, care nu s-a putut abţine şi a izbucnit în râs de câteva ori, pe parcursul momentului, fapt ce a dus la reluarea piesei de trei ori. “Normal că mi-a venit să râd… E greu să mimezi o boală, o durere interioară, căci faţa mea arăta de parcă sufeream de ceva, şi să-i vezi pe cei din public cum se ţin de nas să nu îi umfle râsul sau pe juraţi cum mustăcesc abţinându-se cu greu să nu izbucnească în hohote”, povesteşte Pepe, amuzat.

Dacă Pepe a cunoscut-o personal doar pe Maria Ciobanu, Maria Buză mărturiseşte că a avut bucuria să-i întâlnească pe amândoi artiştii pe care-i vor imita la “Te cunosc de undeva!”. “Ştiu însă că Dolănescu era obişnuit să dea petreceri mari la el acasă, unde era invitată toată lumea. Cu mese mari, cu purceluşi de lapte şi curcani. Şi, în permanenţă, cu lăutari. Toţi artiştii mari îi treceau pragul. Era cunoscut ca fiind gazda perfectă”, povesteşte Pepe. “Şi, de fiecare dată la petreceri, prima piesă pe care o cânta era o romanţă, “Ionică, Ionică””, adaugă Maria.

Cum vor aprecia juraţii transformarea lui Pepe şi a Mariei Buză, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.