Pepe, in continuare certat cu legea

De: Manuela Stoicescu / 10.02.2008, 12:34
Pepe, in continuare certat cu legea
Pepe a fost condamnat in decembrie 2007, de instanta Judecatoriei Sectorului 6, la un an si sase luni de inchisoare si plata a 20.000 de lei daune morale.

Procesul trubadurului va continua, in 27 februarie, la Tribunalul Bucuresti. Cantaretul a inaintat apel fata de condamnarea primita dupa ce el si fratele sau s-au incaierat intr-un bar in anul 2005.

Pepe a fost condamnat, in luna decembrie 2007, de instanta Judecatoriei Sectorului 6, la un an si sase luni de inchisoare si plata a 20.000 de lei daune morale. Fratele sau, Miguel Pascu, a primit aceeasi condamnare si, in plus, doua luni de inchisoare pentru lovire. Ambii beneficiaza de suspendare a executarii pedepsei, intr-o perioada de incercare de trei ani si sase luni.

Incidentul a avut loc in 19 apilie 2005, in barul Triangolo, unde persoanele lovite – avocatul Andrei Claudiu Condoianis si Alina Corina Doroftei – inchiriasera o masa pentru a juca biliard. Intre acestia si Franco Pascu, nepotul lui Pepe, a izbucnit scandalul din cauza duratei de inchiriere a mesei de biliard.

Partile vatamate si-au exprimat dorinta ca Pepe si rudele sale sa aiba parte de o pedeapsa cu executare, asa cum se intampla in cazul persoanelor obisnuite, avand in vedere faptul ca tanarul agresat a avut nevoie de 18 zile de ingrijiri medicale dupa "confruntare".