Pepe, în juriul “Next Star”: “Peste tot pe unde merg, copiii mă întreabă când începe show-ul”

Apropo.ro / 24.05.2018, 11:05
Pepe, în juriul “Next Star”: “Peste tot pe unde merg, copiii mă întreabă când începe show-ul”
Pepe va face parte din juriul celui de-al nouălea sezon al show-ului “Next Star”, care va începe, în curând, la Antena 1. Artistul face parte din juriul emisiunii încă de la primul sezon.

“”Next Star” este proiectul cu care mă identific cel mai mult. Abia aştept să reînceapă filmările. Şi nu sunt singurul, căci peste tot pe unde merg, copiii mă întreabă când începe show-ul. Mă bucur că acum fiicele mele sunt suficient de mari să înţeleagă ce înseamnă “Next Star”. De altfel, Maria accesează de ceva timp filmuleţele de pe youtube cu copiii talentaţi de la “Next Star” şi mă tot întreabă când va mai fi emisiunea la televizor. Satisfacţia mea va fi maximă atunci când ne vom uita împreună la show, pentru că acum vor înţelege mult mai bine cât de important este să-ţi cultivi talentul pe care-l ai, să mergi la antrenamente şi repetiţii, atunci când faci un sport, dansuri sau muzică”, spune Pepe.

„Foarte important pentru mine este faptul că sunt tătic, nu doar artist. Pentru că văd altfel lucrurile de la masa juriului. Îmi dau seama mai bine cât de greu îi este unui copil să ajungă la perfecţiune, cât este talent nativ şi cât este muncă în spatele fiecăruia dintre ei, dar şi când evoluează cu plăcere pe scenă, pentru că aşa vrea el şi nu pentru că aşa vor părinţii lui”, adaugă juratul.

În noul sezon, show-ul prezentat de Dan Negru va aduce pe scenă copii cu talente deosebite în diverse domenii, printre care muzică, dans, teatru, sport, într-un spectacol excepţional.

La “Next Star”, în cel de-al nouălea sezon, Pepe o va avea alături, la masa juriului, pe Lidia Buble. Cine este cel de-al treilea jurat al show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla în zilele următoare.