Pepe inventează poveşti şi se joacă acasă, cu fetiţele sale, de-a „Next Star”

De: Cătălina Matei / 15.11.2016, 11:43
Pepe inventează poveşti şi se joacă acasă, cu fetiţele sale, de-a „Next Star”
Pepe, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare seară de joi, de la ora 20.30, în postura de jurat, alături de Alina Eremia, Dorian Popa şi CRBL, spune că, acasă, inventează poveşti pentru fetiţele sale, Maria şi Rosa şi că, mai nou, împreună cu ele se joacă de-a... “Next Star”.

 “Eu nu ştiu să fac puzzle-uri şi să colorez cu Maria şi Rosa. Sunt praf (râde). Ştiu doar să le spun basme, dar şi acolo fabulez. Inventez poveşti cu prinţul care vine târziu acasă… (râde). Mai nou, am început să ne jucăm de-a “Next Star”. Le-am cumpărat tot felul de jucării muzicale cu microfoane şi clape iar Maria, pentru că Rosa e încă prea mică, începe să cânte ba o melodie de-a mea, ba vreuna de-a Andrei sau o piesă pe care o aude la radio, iar dacă se încurcă sau se prosteşte, îi dau o steluţă roşie (râde). Apoi îmi spune că o să cânte ceva pentru o steluţă verde. Şi începe să cânte melodia Elsei din “Frozen”, chiar dacă nu o ştie bine şi mai inventează cuvinte… Atunci îi dau o steluţă verde (râde)”, povesteşte, amuzat, juratul de la “Next Star”.

Cine sunt copiii cărora Pepe le-a acordat următoarele steluţe verzi şi roşii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 17 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru.