Pepe, Liviu Vârciu şi nea Mărin, la „Te pui cu blondele?” Tema „clubbing vs petrecere” – FOTO

De: Cătălina Matei / 17.01.2017, 10:50
Pepe, Liviu Vârciu şi nea Mărin, la „Te pui cu blondele?” Tema „clubbing vs petrecere” - FOTO

Pepe, Liviu Vârciu şi nea Mărin vin miercuri, 18 ianuarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, într-o ediţie cu tema „clubbing versus petrecere”. Astfel, blonda supremă şi 49 de clubberi se vor confrunta pe teme de cultură generală cu „petrecăreţii” Pepe, Vârciu şi nea Marin.

Cu această ocazie, cei trei invitaţi, amatori de petreceri în familie, vor fi provocaţi de clubberii din platoul quiz-show-ului prezentat de Dan Negru să spună care a fost cea mai de pomină petrecere la care au participat, dar şi să ghicească vârsta unor persoane publice. De ce nea Mărin îl altoieşte din nou cu nuieluşa pe Vârciu, cum îşi câştiga Pepe banii, la vârsta de 12 ani, cum a petrecut nea Mărin, la Moscova, în 1979, alături de regretatul Dan Spătaru, cum a descoperit Liviu Vârciu că are origini bulgare, dar şi ce cadou a primit acesta pentru sala de cinema de 16 locuri pe care şi-a amenajat-o în noua sa casă, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seara, la Antena 1.

Întrebarea-vedetă a serii le va fi adresată celor două tabere de actorul Eugen Cristea, care va fi însoţit în platou de un invitat-surpriză.

Cine este acest invitat şi care dintre cele două tabere va câştiga confruntarea pe teme de cultură generală a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 18 ianuarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a emisiunii “Te pui cu blondele?”, prezentate de Dan Negru.