Pepe: ”Nu mi-a spus nimeni aşa ceva până la vârsta asta”

Apropo.ro / 25.07.2018, 12:11
Pepe: ”Nu mi-a spus nimeni aşa ceva până la vârsta asta”
Cel de-al şaptelea episod al reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzat diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, este unul plin de surprize pentru telespectatori şi vine cu multe provocări pentru vedete.

Pepe împreună cu Romică Ţociu merg pentru prima dată la o fermă de cerbi şi află cu această ocazie care sunt regulile pentru a putea pătrunde în interiorul acesteia. Unul dintre lucrurile foarte importante pe care trebuie să le aibă în vedere este faptul că persoanelor care se apropie de cerbi le este interzisă folosirea parfumului.

Aşadar, în momentul în care au fost treziţi de Nea Mărin, Pepe şi Romică Ţociu au rămas fără cuvinte.
”Nici nu ne-am trezit bine şi el a venit foarte hotărât, aşa cum îl ştim, să ne spună să nu cumva să ne dăm cu vreun parfum. Nu mi-a spus nimeni aşa ceva până la vârsta asta”, spune Pepe surprins de ordinul pe care îl primeşte.
Odată ajunşi la ferma de cerbi, Romică Ţociu şi Pepe au parte de o sperietură groaznică. Într-una dintre cabanele în care intră, aceştia dau peste o mulţime de animale împăiate. Ba mai mult, chiar şi covoarele sunt confecţionate din blana animalelor şi au ca ornament capuri înfricoşătoare de porc mistreţ, lup sau chiar urs.

”Păreau extrem de reali, nu doar reali. Când am văzut colţii ăia mi s-a facut frică. Am văzut că era un covor, eram conştient ce este,  dar pur şi simplu mi s-a făcut frică de covor”, mărturiseşte sincer  Pepe.
Prin ce peripeţii vor trece şi la ce provocări incredibile vor fi nevoiţi să facă faţă Romică Ţociu, Pepe, Sânziana Buruiană şi Minodora, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou episod ”Poftiţi la Nea Mărin”.