Pepe poarta pantofi suflati cu aur

Apropo.ro / 29.09.2011, 11:24
Pepe poarta pantofi suflati cu aur
Pepe si Oana Roman s-au imbracat ca rromii pentru o petrecere organizata intr-un local detinut de varul cantaretului. Fostul sot al Oanei Zavoranu a purtat pantofi suflati cu aur.

Invitat la o petrecere tiganeasca intr-un local condus de varul sau, Pepe s-a prezentat echipat ca un rrom autentic, el fiind greu de recunoscut chiar si de apropiatii sai.

Cantaretul a purtat si o pereche de pantofi suflati cu aur, accesoriu pe care nu-l va mai folosi in curand. Pepe a purtat pentru prima oara incaltamintea „bling-bling” zilele trecute, cu ocazia petrecerii gipsy, cu circuit inchis, care a avut loc la o cafenea din Bucuresti.

Pepe are pantofi de aur

Pepe a venit imbracat cu camasa aurie, lanturi groase din aur, mustata intoarsa si ochelari fumurii.

Latino lover-ul a avut si o atitudine pe masura: a dansat cu briceagul in mana si a vorbit toata noaptea tiganeste. El a venit insotit de Oana Roman, si ea imbracata ca o tiganca.

„Am ras cu lacrimi, a fost o petrecere foarte reusita. Incaltamintea (n.r. pantofii suflati cu eu) mi-am achizitionat-o la fata locului, eu venind initial in slapi. Ne-am distrat foarte tare, iar pantofii ii voi pastra ca amintire”, a declarat Pepe, in exclusivitate pentru Libertatea.