Pepe primeşte un portret de-al său realizat din 200 de cuburi

De: Cristiana Trifu / 29.08.2018, 11:25
 
Pepe primeşte un portret de-al său realizat din 200 de cuburi
Pepe va avea o mare surpriză sâmbătă, 1 septembrie, de la 20.00, în marea finală a celui de-al nouălea sezon “Next Star”. Alexia Fierbinţeanu (12 ani), concurenta căreia juratul i-a acordat Golden Star-ul său trimiţând-o astfel direct în marea finală, îi va face un dar neaşteptat: un portret care îl înfăţişează, realizat din 200 de cuburi Rubik. “Portretul lui Pepe l-am făcut din 200 de cuburi, în două ore, alături de trei prieteni de la Speedcubing”, ne-a spus Alexia

În marea finală a celui de-al nouălea sezon “Next Star”, prezentată de Dan Negru, la Antena 1, Alexia Fierbinţeanu (12 ani), din Bucureşti, îi va uimi pe juraţi cu complexitatea numărului său de rezolvare a cubului Rubik. Pentru o singură parte a acestui moment pregătit de ea special pentru finală, Alexia a memorat nu mai puţin de 5.000 de variante posibile de rezolvare a acestui cub.

Cum vor aprecia juraţii prestaţia Alexiei, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 20.00, în marea finală “Next Star” a celui de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru.

 

 

Tags: