Pepe și Oana – Craciun în 2

Apropo.ro / 22.12.2004, 18:20
Pepe și Oana  - Craciun în 2
Unu, dintre cele mai fierbinti cupluri de vedete este ce, format de Pepe și Oana Zavoranu. Lipiți unu, de celalalt, așa cum ne-au obișnuit înca de la începutu, relației, cei doi îndragostiți nu se sfiesc sa-și declare iubirea în fața tuturor, prin


Unu, dintre cele mai fierbinti cupluri de vedete este ce, format de Pepe și Oana Zavoranu. Lipiți unu, de celalalt, așa cum ne-au obișnuit înca de la începutu, relației, cei doi îndragostiți nu se sfiesc sa-și declare iubirea în fața tuturor, prin gesturi tandre și vorbe dulci.

Oana, te-a influențat rolu, din Numai iubirea? Joci un personaj foarte nervos și rau.

Niciodata n-aș încurca serviciu, cu viața personala! Eu și Pepe ne înțelegem foarte bine. Se spune ca acasa trebuie sa gasești oaza de liniște de care ai nevoie și sa vii întotdeauna cu placere. Și așa ne vedem foarte puțin timp din pricina programului încarcat. Ce-ar mai fi daca, atunci cand ajung acasa, mai și țipam unu, la altul!? Bineînțeles ca orice om se mai enerveaza: și eu și Pepe avem nervii noștri, dar încercam, pe cat posibil, sa ne protejam unu, pe celalalt. Puținele momente pe care le petrecem împreuna vrem sa le facem cat mai frumoase. Ce rost are sa țipi? Orice neînțelegere se poate rezolva foarte ușor. Cand unu, dintre noi este mai nervos, celalalt încearca sa aplaneze lucrurile. La noi însa certurile sunt rare, iar atunci cand sunt – chiar îi spuneam și Mihaelei (n.a. Tatu) în emisiunea De 3X femeie – ne certam din nimicuri. Niciodata n-am avut motive serioase și reale.

Pepe, te uiți la scenele „fierbinți” din telenovela?

Da, le-am înregistrat și mi le pun în fiecare zi! (rade) Serios vorbind: daca ar fi fost ceva care sa-mi puna un semn de întrebare, cu siguranța aș fi pus punct relației. Dar toate astea țin de cariera Oanei…

Ai fi preferat ca Oana sa nu fie actrița în Numai iubirea?

Aș fi preferat sa o cunosc pe Oana chiar daca era femeie de serviciu sau actrița la Hollywood. Important e ca o iubesc și ca ma iubește. Îmi doresc, însa, sa fie fericita și pe plan profesional, nu numai alaturi de mine.

Cum va influențeaza relația faptu, ca sunteți persoane publice?

O: Sunt avantaje și dezavantaje. Unu, din avantaje este faptu, ca, fiind amandoi în showbiz, ne putem înțelege mult mai bine. Un alt avantaj este faptu, ca, atunci cand suntem împreuna, lumea vine sa ne ceara la amandoi autografe. Probabi, ca este frustrant pentru ce, care trebuie sa stea în umbra unei persoane publice. Atunci cand partenerului tau i se acorda toata atenția este imposibi, ca, dupa un timp, sa nu te simți marginalizat. Dezavantaju, este ca petrecem foarte puțin timp împreuna. Cred însa ca, daca exista dragoste și înțelegere, orice problema se poate rezolva. Dupa parerea mea, și un reproș poți sa-, faci cu o voce calda și sub o forma nederanjanta. Nu este absurda deloc vorba „tonu, face muzica”!

Cine canta la voi în casa: cocoșu, sau gaina?

O: Depinde… ori suntem doi cocoși, ori suntem doua gaini! (rade) Deși se zice ca „în spatele unui barbat puternic sta o femeie puternica”, eu nu sunt și n-am fost niciodata adepta genului de „femeie-barbat”, care bate cu pumnu, în masa și vrea sa domine pe toata lumea. Nu, femeia trebuie sa fie senzuala, fina. Nu spun ca nu trebuie sa-și spuna și ea punctu, de vedere, însa barbatu, este capu, familiei!

Cum a început relația voastra?

P: Ne-am cunoscut în 2001, în Herastrau. Ea avea o emisiune pe TVR 2, Vara pentru 2. Pana sa ma duc la emisiune, o vazusem o data la televizor și mi-a atras atenția. Am cantat piesa Ultimu, sarut, iar dupa emisiune ne-am schimbat numerele de telefon. Fiecare avea atunci o alta relație. Dupa trei ani, ne-am revazut întamplator: niște prieteni ne-au invitat într-o discoteca, fara sa-și dea seama ca între noi s-ar putea ivi ceva. Ieșisem amandoi din relațiile pe care le aveam și, cand ne-am revazut, ne-am furișat amandoi și-am plecat într-o alta discoteca. Am stat mai mult de vorba și am ajuns sa ne sarutam. Am sunat-o a doua zi și am stabilit sa ne întalnim. Ea nu a ajuns însa la întalnire deoarece a avut probleme cu mașina, așa ca eu am avut impresia ca „mi-a tras țeapa”. Am crezut ca nu vine, dar ea a aterizat la mine acasaÂ…

O: La o ora destu, de nepotrivita, pe la 4 dimineața. În viața mea nu am mai facut vizite la ora asta!

P: Am stat de vorba pana pe la 8 și, dupa patru ore de discuții în care radeam cu o pofta teribila amandoi, ne-am dat seama ca aveam aceleași pasiuni și aceeași viața zbuciumata. La un moment dat chiar ne-am pus întrebarea: „Sa ne sarutam sau sa ramanem amici, findca ne înțelegem prea bine?”. Ne-am sarutat cand ea a plecat. Am invitat-o sa ramana la mine, i-am spus ca eu dorm pe canapea, dar m-a refuzat.

O: Eram tentata sa raman, dar mi-am zis ca nu este frumos sa o fac de la prima întalnire! (rade) Mi-a propus sa mergem la munte cu prietenii. M-am gandit mult daca sa accept și, pana la urma, am plecat la munte. Toata lumea a crezut ca e o aventura. Chiar și noi! N-am crezut nici o secunda ca vom ajunge sa ne iubim atat! Am dormit o perioada ori la mine, ori la el. Acum trei luni, însa, Pepe a pus picioru, în prag și mi-a spus, pe la vreo 2 dimineața, sa mergem sa-mi iau hainele și sa ma mut la el. Iar acum casa lui este invadata de pantofiori, poșetuțe, haine împraștiate…

P: Ea nu a facut decat sa dea culoare casei mele și sa o umple de viața!

Am citit în presa ca va casatoriți de Craciun.

O: Da, și eu am citit ca o sa am un copi, în aprilie…

P: Eu ma bucur ca presa ne vrea împreuna. M-aș supara sa spuna ca ne-am desparțit sau ca ne-am certat. N-am stabilit data nunții, am stabilit doar ca vrem nunta. Știu însa sigur ca, de cand am cunoscut-o pe Oana, mi-am gasit jumatatea.

O: Omu, acesta m-a facut sa îmi doresc sa ma casatoresc, sa am un copil… Daca mi-ar fi spus cineva acum ceva vreme ca eu o sa am aceste dorințe, aș fi zis ca a înnebunit! De-abia aștept sa devin Oana Pascu. Dupa parerea mea, sa-mi schimb numele dupa barbatu, pe care-, iubesc este cea mai mare dovada de dragoste și de respect fața de el.

Cum o sa petreceți Craciunul?

P: Eu fac ce vrea ea. Îmi iau liber din data de 22, ca sa ma poata tarî dupa ea prin toate magazinele.

O: De Craciun o sa decoram casa: am vazut niște reni și multe globuri, beteala, beculețe… Vom comanda la un restaurant mancare tradiționala romaneasca, ca sa nu ma apuc eu sa fac din prima sarmale, ca o sa murim de foame.

Care a fost ce, mai frumos cadou de Craciun pe care l-ați primit?

P: Fiind o familie numeroasa, la noi Craciunu, se lasa cu masa mare. Nu pot sa ma laud ca primeam cele mai frumose cadouri, deși eram ce, mai mic din familie. Unu, din frații mei era mai bolnavior, așa ca e, era ce, mai rasfațat.

O: Întotdeauna masa de Craciun a fost o tradiție la mine în familie. În Ajunu, Craciunului primeam musafiri, iar parinților mei le placea sa puna cate un cadou sub brad pentru fiecare. Bineînțeles ca eu eram prima care desfacea cadourile: î, despachetam pe a, meu, dupa care le desfaceam și pe ale celorlalți. Daca îmi placea vreunu, le spuneam: „Asta se confisca!”. Ai mei roșeau: „Oana, nu este frumos! Așa te-am învațat noi?”. Iar eu, cu mare tupeu: „DaÂ’ ce!? Daca mie îmi place! Ce i-ai luat uratei asteia un cadou mai frumos!?”. În anii urmatori, parinții îmi aratau cadourile înainte sa le împacheteze: „Uite Oana ce i-am luat lui X. Îți place ceva de aici?”. Aveam senzația ca totu, mi se cuvine mie!

P: Și acum are aceeași senzație! (rade)

Acasa Magazin