Pepe și Raluca au devenit soț și soție (Video)

Apropo.ro / 19.04.2012, 11:30
Pepe și Raluca au devenit soț și soție (Video)
Pepe și Raluca au devenit soț și soție, căsătoria fiind oficializată de primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Pepe și Raluca au mers la Primăria Sectorului 4, în secret, unde au oficializat relația, în fața primarului Cristian Popescu Piedone.

Câteva ore mai târziu, cei doi miri au repetat cununia, în fața lui Cristian Piedone, dar și a prietenilor și familiei, la un centru de evenimente din Pipera.

Chiar în ziua cununiei, Raluca a împlinit 21 de ani.

Nașul de cununie, Cătălin Măruță, fiind alături de nașa Andra, a transmis în direct imagini de la petrecere, pentru Happy Hour.


Pepe s-a însurat! Cum s-a desfășurat cel mai important moment din viața lui și a Ralucăi Pastramă, pe happyhour.protv.ro

Mirii au fost numai zâmbete și au spus un „Da” foarte hotărât. La petrecerea de cununie, deși la ce a fost ai fi crezut că este vorba de o nuntă în toată regula, au fost invitate peste 300 de persoane.

S-au servit mâncăruri alese, au fost invitați pe măsură și au dansat până spre orele dimineții. Chiar și Pepe a cântat la petrecerea lui, acompaniat fiind de Adi Minune.

„Ralucăi i-am dat viața mea. Un cadou material nu înseamnă prea mult pentru ea cât înseamnă dragostea, încrederea pe care i le ofer. Este exact cum mi-am dorit”, a spus Pepe.

Nu-mi mai lipsește nimic, dar totdeauna mai vrei câte ceva. Îmi doresc sănătate, încă un copil, un băiat”, a adăugat artistul.

„Le doresc să se iubească atât de mult precum mă iubesc eu cu soțul meu. Mireasa se simte excelent în rochia creată de prietena mea Dana Budeanu și spune că nu se aștepta să găsească o rochie perfectă, mai ales că este și gravidă. Vreau să le transmit finilor că oricând pot să vină la noi și să ne întrebe și ceară orice”, a dezvăluit Andra la Kanal D.

„Mi-am dorit un bărbat bun și mi l-a dat Dumnezeu pe cel mai bun”, a spus fericită proaspăta mireasă Raluca.

Raluca și Andra au purtat creații Dana Budeanu. Mireasa a schimbat două rochii. Prima dintre ele a fost un model Spine din dantelă couture Solstisse din perle și fir de macrame: 3.350 de euro.


Vezi cum arăta Pepe și Raluca în ținutele de nuntă pe happyhour.protv.ro

Rochia Andrei a fost un model Ava din dantelă Sophie Hallette și pasmanterie cu cristale și aplicații metalice, care a costat 1.660 de euro.

De machiajul miresei s-a ocupat make-up artistul Alexandru Abagiu, iar de coafură, hair designer-ul Sorin Stratulat.

Pepe a purtat un costum creat de Adina Buzatu.