Pepe, Sore şi Nicoleta Nucă se întrec în versuri la „Zaza Sing”

De: Alexandra Necsoiu / 11.04.2017, 13:28
Pepe, Sore şi Nicoleta Nucă se întrec în versuri la „Zaza Sing”
Pepe, Sore şi Nicoleta Nucă vin miercuri, 12 aprilie, de la 20.30, la „Zaza Sing” pentru a arăta că nu se pricep doar la cântat, ci şi la reţinut versuri. Cât de bine se vor descurca vedetele invitate în show-ul de la Antena 1 şi cât de mult îi vor ajuta sau, dimpotrivă, îi vor încurca pe concurenţi, rămâne de văzut!

 

Printre cei şase concurenţi dornici să demonstreze că niciun vers nu le este străin se numără şi doi fraţi care-şi încearcă norocul la „Zaza Sing”, în speranţa că, deşi nu vor cânta perfect, o vor face corect. Dacă melodia „Radu mami, Radule”, le va da de furcă fraţilor Stancu, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri seara, în cea de-a doua ediţie a emisiunii şi tot atunci vor auzi de mai multe ori la rând melodia „Nu te enerva” a Corinei Chiriac, care-i pune în dificultate pe unii dintre concurenţi. Liviu Vârciu va încerca şi el să nu se enerveze pe partenerul său de prezentare, Flick, care are un fan chiar pe scena „Zaza Sing”. Domnul Mircea se declară un mare admirator al cunoscutului DJ de la Radio ZU, supranumit şi „Domnul Rimă”, şi mărturiseşte că în afară de faptul că îi place să reţină versurile melodiilor, el însuşi compune rime. Aşa se face că pentru fiecare moment al emisiunii, concurentul va avea o mică poezie potrivită, cu care va destinde şi mai mult atmosfera. Şi pentru că Flick şi concurentul par să aibă mult mai multe în comun, Liviu Vârciu le propune să facă schimb de locuri, astfel că Flick vine pe scenă, în timp ce domnul Mircea se instalează în „taxi-ul” lui.

Şicanele dintre Flick şi Liviu Vârciu continuă, iar în momentul în care o concurentă de 42 de ani va declara că încă îşi caută iubirea, Flick va comenta cu subînţeles că mai cunoaşte el pe cineva. Cum îi va răspunde Liviu Vârciu şi cum se va descurca Flick cu versurile melodiilor, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri, 12 aprilie, când Antena 1 difuzează, începând cu ora 20.30, cea de-a doua ediţie a emisiunii „Zaza Sing”.