Pepe, suprins în ipostaze compromiţătoare – FOTO

De: Cătălina Matei / 08.11.2016, 14:23
Pepe, suprins în ipostaze compromiţătoare - FOTO
CRBL pofteşte la sarmalele pe care Matei (10 ani), un concurent pasionat de actorie, le aduce în trăistă de acasă, de la Piatra Neamţ, joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, la “Next Star”.

“Auzi, măi, dar ai ceva de mâncare acolo?”, se interesează CRBL, de la masa juriului, după ce copilul îşi duce la bun sfârşit sceneta, arătând spre sacoşele cu rafie de pe scenă. “Da, nişte sărmăluţe! Doreşti una?”, îi răspunde puştiul. “A avut o singură sarma, aia de jos, de pe scenă…”, nu-l crede Pepe. “Mai bine dă-i steluţa, că mie mi-e foame”, îi răspunde CRBL, cu ochii la castronul de pamânt plin cu sarmale pe care i-l arată Matei. „Fără glumă, mai ai şi altceva acolo?”, se interesează Pepe şi se ridică să caute prin sacoşe. “Mamă, o damigeană!”, se minunează el, încercând să îşi dea seama ce lichid conţine voluminosul vas.

Cum ajunge Pepe în pat, cu damigeana la subraţ, şi ce caută CRBL lângă el pe scenă, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a emsiiunii “Next Star”, prezentate de Dan Negru.