Pepe, un dansator de senzatie la „Dansez pentru tine” (Poze)

Apropo.ro / 24.10.2011, 17:30
Dintre toate perechile de dansatori de la emisiunea "Dansez pentru tine", Pepe a reusit sa impresioneze juriul si publicul. Mircea Solcanu si Alex de la trupa Zero au ajuns la duel.

Vineri seara la Pro Tv s-a redeschis ringul visurilor pentru a douasprezecea oara cu dansuri din alte vremuri, costume senzationale, decoruri de basm, povesti de viata impresionante, emotii si sperante pentru cele opt vedete si partenerii lor intrati in competitia „Dansez pentru tine”.

GALERIE FOTO

Pepe

Pepe, un dansator fara emotii

Cele opt vedete intrate sezonul acesta in competitia visurilor au depus alaturi de partenerii lor juramintele care le vor calauzi de acum inainte fiecare pas de dans. Jojo, Pepe, Mircea Solcanu, Andreea Ibaka, Alex de la Zero, Catrinel Sandu, Aylin si Daniel Nitoiu au pasit pe rand in ringul de la „Dansez pentru tine” cu emotie, speranta si promisiunea de a face tot ce le sta in putere pentru a-si ajuta partenerii.

Catrinel Sandu

Catrinel Sandu

Daca Mircea Solcanu a fost „bufonul” de la curtea regelui, Alex Piscunov un pirat vesel, Daniel Nitoiu i-a uimit pe toti cu explozia sa de energie si a intrat perfect in pielea Regelui Soare, iar Pepe s-a dovedit a fi, dupa cum chiar Emilia Popescu a recunoscut, revelatia serii la capitolul dans.

Mircea Solcanu si Alex Piscunov au obtinut vineri seara cel mai mic punctaj, astfel ca juriul i-a condamnat la primul duel al sezonului. Cu lacrimi in ochi si sufletul sfasiat, Alex si Mircea au primit verdictul: au la dispozitie o saptamana pentru a strange cat mai multe voturi, pentru a exersa si mai mult si a dovedi ca merita sa ramana in competitie pentru a indeplini visul pentru care lupta.

duelistii Dansez pentru tine

Mircea Solcanu si Alex au intrat la duel

Clasamentul dupa prima editie a emisiunii „Dansez pentru tine”:

1. Pepe si Andreea Toma

2. Catrinel Sandu si Ionut Ionescu

3. Aylin Cadir si Ovidiu Danci

4. Daniel Nitoiu si Alexandra Maresi

5. Jojo si Ionut Tanase

6. Andreea Ibaka si Paul Paduraru

7. Alex (trupa Zero) si Cornelia Condeescu – duel

8. Mircea Solcanu si Roxana Voina – duel

Citeste mai multe detalii despre prima editie a „Dansez pentru tine”, pe Showbiz.ro