Peptidele, secretul pentru o piele vizibil mai fermă

De: Cristiana Trifu / 26.03.2018, 17:18
Peptidele, secretul pentru o piele vizibil mai fermă
În momentul în care îţi alegi produsele de îngrijire trebuie să fii foarte atentă la ingredientele pe care le conţin. Probabil ai auzi deja că peptidele sunt un ingredient vedetă în industria cosmetică. De ce?

Ei bine, acestea sunt proteine benefice tenului tău şi, asemeni unei diete sănătoase, sunt indispensabile pentru un ten sănătos.  În plus, propietăţile anti-aging şi de redare a fermităţii tenului le transformă într-un aliat de încredere pentru a ţine la distanţă semenele îmbătrânirii!

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, cantitatea de colagen din piele începe să scadă, pielea îşi pierde din elasticitate şi încep să apară primele riduri. Acesta este momentul în care produsele de îngrijire pe bază de peptidele pot face cu adevărat diferenţa. Fiind formate din lanţuri scurte de amino-acizi , aceste ingrediente sporesc producţia de colagen şi elastină.

Îngrijirea anti-aging este o prioritate prioritate, iar peptidele par a fi răspunsul pe care îl căuta toată lumea. Ingredientul secret pentru ca tenul tău să îşi păstreze aspectul tânăr, radiant şi să îşi recapete elasticitatea.Triple Action Peptide Mask de la Repechage foloseşte puterea peptidelor şi a algelor pentru a revigora tenului. Masca de faţă acţionează pe trei planuri: hidratează, oferă fermitate şi luminozitate. După demachiere, se aplică şi se lasă să acţioneze 15 minute. Rezultatul? Un ten complet revitalizat! Peptidele luptă împotriva semnelor de îmbătrânire prematură şi reduc aspectul ridurilor restabilind fermitatea pielii. Cu siguranţă un must-have în rutina ta de îngrijire anti-aging!